Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqefwf

czy obraziłysbicie sie na waszego ginekologa gdyby powiedział wam podczas porodu

Polecane posty

Gość wqefwf

Mialam cesarke(miednicowe ułozenie), dziecko sie pospieszyło z przyjsciem na swiat,bo odeszły mi wdoy w 36 i zaczełąm rodzic, wiec musieli szybko mi robic cc. Moj gin podczas cesarki zartował.No my wiemy, czemu wody płodowe pękły, pewnie mąż pomagał:)w tych sprawach.Ja mowie, bo byłam chyba na jakism głupim jasiu procz znieczulenia.Nie, nie byłam grzeczna jak dziewica;)wzyscy sie smiali na sali operacyjnej.

Gość a na co tu się obrażać?
fajnie ze ma poczucie humoru a nie jakiś drętwy typ z niego.

Gość wqefwf
pytam z ciekawosci, bo był kiedys tutaj topic"najgłupszy text waszego ginekologa",, to połowa kobiet, rezygnowała z usług lekarzy, ktorzy własnie lubili sobie pozartowac, a Panie nie miały dystansu do siebie.Moze, ze mna cos nie tak nie wiem:)

własnie gratuluje dystansu :) po co sie od razu obrażać? :) mój ginekolog gdy byłam w ciaży witał mnie hasłem "cześć grubasie" albo "cześć brzydalu" ;) miałam sie obrazić ?? :D

Gość penelopa pomponia
etam, przynajmniej facet z poczuciem humoru -zawsze to troszke rozładuje atmosfere na sali w koncu to duży stres!

Gość mirableka
eee tam żart :) ale na "cześć brzydalu" to bym się obraziła.

Gość mój mi przez całą ciąże
mówił ilekroć przychodziłam, że wyglądam promiennie i pięknie. Zresztą zawsze był wobec mnie bardzo miły. Chodzę do niego od lat i zawsze słyszę komplementy:)

obrazić się za coś takiego... łeeee dziewczyno gdzie twoje poczucie humoru :) mój lekarz anastezjolog, już po wyjęciu małego oświadczył żeby mnie odstresować, że nie mam się co martwić, bo mąż w pomieszczeniu obok już przystawił małego do cyca i dlatego przestał krzyczeć :):):) niezły z niego gość.

Gość bershkaa
hahaha nowa fryzyrka hahaha pekne zaraz :D

Gość ;))))))))))))))))))0
Mi ginekolog jak byłam w ciąży powiedział, ojej jaka mała cipeczka, jak Ty urodzisz- ale to było w formie żartu i raczej nie miałam za co się obrazić. A po porodzie jak mnie zszywał, to zapytał się jak szyć- czy na 2 czy 3 palce;DD kupa śmiechu była! EEE uważam, że jak gin ma poczucie humoru, to kobieta się tak nie stresuje, ja zawsze jak idę do niego to sypiemy najnowszymi kawałami;DD

córce mojej koleżanki, na pierwszej wizycie - wyczuła przy kąpieli guzka i się wystraszyła. Miała 20 lat. Lekarz ją zbadał i powiedział " Znajdź sobie chłopa a nie do mnie na macanko przychodzisz" :o

Gość dziwne to..
mój mnie złapał po porodzie za ręke,czułam sie niezrecznie, bo jakos nie przywykłam, ze obcy facet mnie za reke łapie

Nie rozumiem - dlaczego niby miałby się ktoś obrazić? Chyba wszyscy dobrze wiemy jak się "robi" dzieci? :) Ja za to podczas cc miałam ginekologa buca, który podczas mojego ataku paniki kazał mi sobie "nie przerywać" - bo wielki pn doktor rozmawia z panią anestezjolog. Podejrzewam, że zupełnie inaczej bym się zachowywała, gdyby lekarz był wyluzowany i podczas operacji zagadywał do mnie śmiesznymi tekstami ;)

Gość jjjjjjjjjjjjj
To całkiem fajny tekst ;) Trzeba tylko rozgraniczyć poczucie humoru i zwykłe "buractwo", bo buraków też nie brakuje - jak wyżej widać we wpisie mogę wtrącić słówko :o Można sobie pożartować, ale kiedy tekst lekarza jest zwyczajnie chamski i niesmaczny (chociaż takiemu się pewnie wydaje, że dowcip roku opowiedział), to raczej powodu do śmiechu nie ma.

Gość ghdfthdhy
Ja urodziłam z zaskoczenia :) Poród się pośpieszył o 3 tygodnie, mąż daleko. Zadzwoniłam do męża że rodzę i on miał wracać do domu. Poród poszedł ekspresowo. Miałam telefon to pielęgniarka mi nim zdjecia dziecka zrobiła zaraz po urodzeniu. I tak sobie leze i myśle - dzwonić do męża czy nie? Bo jakoś tak głupio gdy lekarz siedzi i szyje mnie... Ale on sam zagadał czy tatuś juz wie że dziecko się urodziło i że bez problemu mogę do niego zadzwonić. No więc dzwonie, mówię, ż ejuz po porodzie,że poszło ok, dziecko zdrowe i że teraz lekarz mi szwy zakłada... A lekarz krzyczy: Panie męzu!!! W prezencie od firmy 3 szwy gratis! :D A gdy już skończył zszywać odchylił się na krześle i mówi: cholera jaki ja zdolny jestem, marnuję się tu, powinienem stringi na szydełku dziergać :) Umarłam ze śmiechu ;)

wyluzowany ginekolog to podstawa aby kobieta czuła sie dobrze w gabinecie, czy porodówce, nieskrępowana, rozluźniona - i tak ma dosc stresów ;) ja sie na brzydala nie obraziłam bo potrafił też być miły ;) powiedzieć do mnie "rybko", "kochanie" jak się bardzo bałam o maluszka (miałam spore problemy w ciąży) to po badaniu pogłaskał mnie po twarzy i powiedział, że będzie dobrze i że jestem dzielna - mysle że to miłe :) zresztą jemu zawdzięczam życie mojego dziecka... zareagował w porę, a jego poprzednik (stary doświadczony ginekolog) zbagatelizował problem i o mało co nie urodziłam w 19 tc...

"powinieniem stringi na szydełku dziergać" - ha ha ha ha tekst mnie powalił - pogratulować koleżance lekarza :):):):):)