Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota RybciaP

Ciaza obumarla2010

Polecane posty

Nadzieja Czy Tobie tez po zabiegu kazali brac tabletki anty?? Teraz te miesiace beda dla mnie zabiegane bo tu praca tu zalatwianie ostatnich spraw zwiazanych ze slubem to jakos tak szybciej zleci do czerwca a pozniej kolejne starania:)! A jak tam u Was kobietki juz po slubie??

Pomaga przetrwać trudne chwile, trzyma za rękę,kiedy jest ciężko. Dodaje siły i wiary.Podtrzymuje na duchu, dzięki niej trwamy w tym świecie. Czasem nas opuszcza, ale potem powraca, by dalej spełniać swoją rolę. To ona daje nam radość i wolę walki. Nadzieja...,że się uda.

Przepraszam, że Cię nie urodziłam, że nigdy nie przytulę, nie pocałuję, nie przeczytam bajki do snu, przepraszam, że każdy mówi; "nic się przecież nie stało", a ja wiem, że to nie prawda, że kocham Cię, chociaż nie trzymałam w ramionach, chociaż nie zmieniałam pieluszek, chociaż nigdy Ci tego nie powiedziałam... Boli, że nikt nie rozumie, że tylko on, który czekał na Ciebie, tak jak ja, który był wszystkim nim zaczęłam marzyć o Tobie, tyko on ronił łzy i cierpiał i dał mi prawo do cierpienia. teraz, kiedy brakuje mi już łez, kiedy Ty jesteś na górze w objęciach aniołków chcę Ci powiedzieć- MAMA CIĘ KOCHA...

Nadzieja mam do Ciebie pytanko a w sumie 2 ... 1) Ile mieliscie wodki i na ile osob robilas wesele?? 2) Co dawaliscie dla rodzicow na podziekowanie??

Łzy mi w oczach stanęły:(Odebrałam to tak,jakbyś się obwiniała za to,co się stało,że utraciłaś ciążę?????

Nie nie obwiniam sie bo podobniesz to najgorsza rzecz!! Ale musial to wkleic ! Przy tym wiem ze moj aniolek jest w kazdej chwili ze mna!! Przepraszam!!!!!!!! Jest smutne ale prawdziwe....!!! Ja tez wczoraj przy tym wylalam duzo lez ale dzis jest juz ok...;)

odki to myśmy liczyli politr na głowę,nawet na dziecko,bo wtedy było w zaasie,tak nam na sali poradziła babka,ale i tak na sporo zostało i jej sprzedaliśmy resztę,bo mało ludzi mieliśmy,a jeszcze częć nie przyszła,a poza tym to moja rodzina nie pije,tylko ja jestem inna.Mój mąż mówi,ze jestem adoptowana! co do podziękowania rodzicom,to myśmy dawali tylko kwiaty,ja z moimi rodzicami,nie mam za dobrych relacji i kontaktu.Ale moja siostra dawała z mężem ich wspólne zdjęcie hm..w formie takiej otwartej książki.na obu stronach było ich zdjęcie,nie wiem,sąd to wytrzasnęła!

absolweta chyba,ale dobra jest też polish i bols.acha pytałaś o te tabletki,mi nic nie kazali brać!

Kurde mi dala YAZ ale powiem Ci ze boje sie je troche brac ze pozniej bede miec znowu problem z zajsciem w ciaze....A przeciez 12 lat nie mam i umiem uwazac! Z drugiej strony moze te tabletki pomoga i wszystko sie szybciej zagoi i moze doniose kolejna ciaze.... Juz sama nie wiem co mam robic .... Co ty o tym myslisz...?? Widze ze ty mialas zabieg 3 dni przede mna ...;( A antybiotyki bralas jakies??? Ja mialam na 10 dni nady biseptol.

Wiesz co,moze zrób tak jak Ci lekarz kazał,bo jak znowu pójdziesz do niego i się zapyta czy brałaś te tabl.to będziesz kłamać?Wtedy takie leczenie nie będzie miało chyba sensu?Antybiotyków też nie brałam,nic mi nie przepisali!

Dziwne =/ To czy u mnie juz bylo tak zle ..? Hmmmm nic z tego nie rozumiem.....:/ A co do tych tabsow to wezme je ale tylko przez 2 miesiace bo od czerwca zaczynamy wszystko od nowa... Patinka jak bedziesz u nas to napisz mi czy juz cos wiadomo ?

Chodziło mi o to,że skoro lekarz Ci kazał brać te tabletki,może lepiej brać?!Ja też nie rozumiem o co Ci chodziło,jak napisałaś,że:to czy u mnie było tak źle?":D

Gość mila jak zawsze
Gosiuniaczek tez nie rozumiem tego jak mogłaś leżeć w łózko w domu mając krwawienie. Nawet jeśli tamci lekarze mieli by cie w du pi to i tak powinnaś tam iść może to by uratowało dzidzię? A jeśli skończyło by się to tak jak teraz to przynajmniej miałabyś spokojne sumienie że zrobiłaś wszystko aby je uratować (przynajmniej ja bym tak postąpiła)

Gość mila jak zawsze
wplątały mi się dwie literówki teraz zauważyłam;] nie musicie mnie wyzywać że nie umiem pisać to tak na przyszłość;p

Do mila jak zawsze ..... To nie bylo mile ..!!( Tym mnie nie pocieszysz) moze i mam o to do siebie zal ale aurat w ten dzien nie moglam jechac do szpitala...

Gość buahhhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhaa
MILA akurat ta cala gosiuniaczek nie ma zadnych wyrzutow sumienia! Ona pozapierdalala do Polski na zabieg, wiec to chyba jasne ze lezala i czekala az jej dziecko umrze.

Gość mila jak zawsze
Wiem,że sie zdarzają literówki ale wiem tez jakie podejście mają do tego ludzie z kafe. Gośka nie mogłaś?? To co było ważniejsze niż życie wyczekiwanego dziecka. Nie chcę cie osądzać na pewno przezywasz koszmar ale tego nie potrafię zrozumieć. Co do tego,że ciąża obumarła jesli się to musiało stać to lepiej tak niż miałabyś urodzić i dzieciątko by zmarło po paru tygodniach. Kobiety po poronieniach maja zdrowe dzieci więc tobie jak i reszcie dziewczyn na pewno się uda. Wiem,że może poprzednia wypowiedz nie była miła ale forum nie jest tylko od pocieszania ale tez od wystawiania swojego zdania:) Dobranoc:)