Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota RybciaP

Ciaza obumarla2010

Polecane posty

Gość ojojojojojjjjjjjjj
he he co za durne laski

dziewczyny zlewka nie reagujcie wogole traktujcie jak powietrze znudzi sie im :) oj mam straszne problemy i nie wiem czy ponownie nie strace malenstwa czekam za wkladkami ktore wykrywaja cieknace wody plodowe.

Gość ojojojojojjjjjjjjj
Nastepna... Czeka ZA wkladkami. Jakas patologia, ciekawe czy chociaz zawodowki pokonczyly. Heh

Gość Rihanna__________
Taaa... Ja zaczynam watpic czy w ogole podstawowke.

hej dziewczynki :) Nie reagujcie na te złośliwe uwagi- takie puszczone bez komentarza przestana bawić autora. Ja jestem obecnie w 13tc i boje sie jak cholera, ze stracę maleństwo. Cały czas o tym myśle i modlę się żeby do tego nie doszło. Nikomu się z moich obaw nie zwierzam bo powiedzą że przesadzam. Trzymajcie się cieplutko.

w uk.W zeszla srode trafilam do szpitala bo dostalam krwotoku i polozna powiedziala ze to wody z krwai z powodu infekcji po szewku pozniej lekarz powiedzial ze wody sa w porzadku nie wiedza skad krwotok.Mialam usg dopochwowe i zwykle i nic.teraz duzo cieknie ze mnie nie wiem czy to infekcja czy wody.

Patinka ...Teraz jak bylam w PL spotkalam sie z kumpelkami ktore juz maja swoje malenstwa i powiem Ci ze to jak jedna z nich sie zajmuje swoim malenstwem a w sumie to nie zajmuje sie wogole to serce mi peka dlaczego takim co nie chca miec sie udaje a te ktore praga z calego serca nie moga miec ;(( Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego aniolka zeby tym razem Ci sie udalo:*:* Abys nie dolaczyla do mnie!!! Bo z naszego forum juz dosc sie wylamalo !!

Dorota605 masz rację!Nie denerwuj się,bo to dziecku szkodzi,postaraj się myśleć pozytywnie!:)

Dorota lepiej nie czytaj takich topikow jak to tylko np. forum termin na wrzenien 2010 bo przez to co my tu piszemy bardziej sie bedziesz stresowac ! A to nie dobrze zarowno dla Ciebie jak i malenstwa;) Badz dzielna i dobrej mysli:**

porazka :( wiem gosiuniaczek ja nie moge niestety leciec do pl bo mam tutaj dzieci. do mnie przyszla murzynka zbadala tylko czy szewek nie pekl ale normalnie badala za to usg zrobila w 10 sekund mowi serce bije dziecko sie rusza wiec jest ok a na pytanie czy wody ok mowi tak tak chyba tak.Dopiero nastepnego dnia mialam normalne usg

Szkoda ze do Pl nie mozesz leciec bo tutaj nie chce Ci straszyc ale ja juz im nie ufam i moze sie stac najgorsze chociaz ja trzymam mocno za Ciebie kciuki ze bedzie dobrze!!!

Gość Aicha69
I nawet nie pomysla,ze im po prostu nie jest pisane miec dziecko.

Gość Aicha69
Cosik!:P Wiocha tu jedzie:P

Dzien dobry kobietki! Jak samopoczucie dzis ?? Widze ze malo nas i bardzo mnie to cieszy;) Ja jak narazie probuje sie nie rozklejac. Zjem sobie i biore sie za swiateczne porzadki.

Witam nadzieja ja wczoraj ryczalam caly dzien;(( dzis mi troszke latwiej bo brat jest u mnie. A wczoraj jak mojemu czytalam piekny lecz smutny wiersz to nie moglam go skonczyc czytac czytalam przez lzy a pozniej w ostatniej linijce wybuchlam.... Ciagle mysle kolejnych staraniach....

Jak się będziesz zamartwiać to będzie Ci trudniej zajść w ciążę.Mi też nie jest łatwo,wczoraj miałam chwilę słabosci,ale muszę myśleć pozytywnie.To,co się stało już minęło,nic na to nie poradzimy,trzeba żyć dalej i próbować dalej,ale żeby się udało,to nie można się zamartwiać!!!!!!!Głowa do góry;)

Gość SpongeBob II
Czesc dziewczyny,jestem w podobnej sytuacji.Moje dziecko stracilam w 8 tyg i dalej nie moge sie pozbierac.bylo to 10 lutego. Ja tez mieszkam w Uk.Bede Was czytac i trzymac kciuki,ale do dyskusji sie nie dolaczam bo nie jestem jeszcze gotowa zeby o tym rozmawiac.Pozdrawiam

tak,ale spróbuj sobie to tak tłumaczyć,Ze nie mozesz się martwić itp.Może spróbuj jakoś odciągnąc myśli!zajmi się czymś,np.porządki przedświąteczne lub jakąś książkę poczytaj.Sama musisz spróbować!!!!

Sponge bob wydaje mi sie ze jak sie wygadasz to bedzie ci lzej ja mialam zabieg w tym miesiacu jest mi bardzo ciezko....ale rozmowa duzooo daje.

Nadzieja wiesz ja probuje juz sobie to tlumaczyc i czasem mi sie udaje probuje sie usmiechac chociaz jest to ciezkie...Ale przeciez zycie toczy sie dalej ....