Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota RybciaP

Ciaza obumarla2010

Polecane posty

gosiuniaczek robilam test z wkladka kolor zolty czyli wszystko w najlepszym porzadku :) jeju a tak sie balam bo tyle tego ze mnie leci ze szok czasami podpaske zamiast wkladki zakladam ale dobrze mam 6 sztuk zapasowych jeszcze wiec bede miala na inne sytuacje :)

gosiuniaczek nie przejmuj sie ,w polsce mozna isc z kazda bzdura do lekarza jeszcze sie ubarwni lekarz cie przyjmie od razu nie maja pojecia jak jest tutaj.Inne podejscie maja lekarze.I nic na to nie poradzimy.Nie przejmuj sie nimi mi to zwisa totalnie co gadaja.

Patiszka I widzisz bo co byl ten strach ;) Zycze wam duzo zdrowka i zeby do konca bylo wszystko w najlepszym porzadeczku. Buziaki dla Was!:*

witajcie dziewczyny ,teraz wiem że nie jestem juz sama.... też mieszkam w uk i niewiem co mam robić tylko w kółko wyje.. pozdrawiam trzymajcie się

Gość justek80
płacz, płacz, płacz- bo na chwile obecna nic innego nie pomaga, moje marzenia odebrano mi wiadomością wczoraj a czynem dzisiaj- tez wyję. Przytul się do partnera i wiedz, że nie jesteś w tym sama. pozostaje nadzieja, że kolejnym razem bedzie lepiej