Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudududuś

KRAKOWIANIE I KRAKOWIANKI - samotne/i i zakochane/i, ŁĄCZMY SIĘ!

Polecane posty

WItam:) Jestem od niedawna singielką, mam 22 lata. Mam mały problem, nie wiem, jak zapytać przyjaciela o to, żebyśmy już nie byli tylko przyjaciółmi...??

Hej hej ;) Najpierw wysonduj czy on też chciałby przenieść przyjaźń na wyższy level ;)

ostatnio na spotkaniu, na które mnie zabrał, a dokładnie na kameralnym koncercie, było bardzo romantycznie. Wypiliśmy czekoladę- pychotka, pogadaliśmy na luzie. :) W drodze powrotnej zapytał mnie, jak tam w związku. Ponieważ jeszcze byłam z ex to powiedziałam, że w miarę, ale że jestem z chłopakiem 'w separacji'.. A on jakby nagle w nim złość zaczęła kipić, zaczął się czepiać byle czego. Nie wiem, czy to było spowodowane tym,że się dowiedział, że nadal jestem z ex, czy ,że się mi z ex nie układa... czy po prostu miał taki 'napad'.. To było wtedy. Nie miałam odwagi się go spytać, dlaczego tak zareagował, a mogłam.. w końcu od czego się ma przyjaciół ;)

Hmmm, no to może teraz Ty go zapytaj, jak u niego ze związkami? ;) Ile ma lat? W Twoim wieku? I dawno to wydarzenie było?