Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika2222222222

tak mi teraz smutno :(

Polecane posty

Gość Monika2222222222

mój facet ma mało dla mnie czasu. wiem ,że ma teraz duzo pracy bo ma sad i wogole ... ale boje się ,że przez to nasz zwiazek się rozpadnie. spytałam się go dzisiaj czy tęskni choć trochę za mną to powiedzial ,że troche bo bardziej jest zmęczony niż za mną teskni... Mieszkamy w innych miastach jakieś 2 godz drogi. spytał się czy ja do niego przyjadę ja powiedziałam ,że nie mogę bo jutro mam jeszcze zaliczenie a potem musze jechac do domu. to on powiedzial ,, to może postaraj się przyjechać.. albo nie jak masz już jechać jutro to jedź'. i ,że on po świetach przyjedzie dopiero w pt na swój zjazd... kiedys znaiedbywał nawet swoje obowiązki dla mnie teraz chyba praca jest ważniejsza..może to już wogóle nie ma sensu?

Gość Monika2222222222
up

Gość smutna zdruzgotana
wydaje mi sie ze troche przesadzasz...wiadome ze facet musi zajac sie praca....zwiazku na odleglosc nie sa latwe...mysle ze powinnas znalezc sobie jakies zajecie

ja też jestem w związku na odległość i one nie są łatwe.Nauczyłam się nie złoscić ani nie smucić jak facet wieczorem nie popisze ze mną czy nie pogada bo jest zmęczony i tylko chce się położyć i spać.Dawniej się wkurzałam i zamartwiałam tym teraz dałam na luz.Co ma być to będzie. Zrozum trochę Twojego faceta, brak czasu nie oznacza, że Cię zlewa, jest po prostu zmęczony.Chyba dobrze, że praca jest dla niego ważna? przecież nie może cały czas zajmować się Tobą nie uważasz???