Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmokniete magnolie

na pytanie czemu ze mna jest...

Polecane posty

Gość dokładnieeee
no autorko nie przesadzaj, okres zaraz dostaniesz?

Gość zmokniete magnolie
nawrzucalam mu ze jest dla mnie wredny,napisal mi smsa ze jestem dla niego wyjatkowa i ze mnie kocha, poszlismy do tej knajpy i wypilismy sporo,rozmawialismy i wymieklam:(

Gość zmokniete magnolie
taki co zawsze, zeby sie bardziej staral bo jezcze mnie do konca nie zdobyl,ide zaraz na zakupy po jakas fajna bluzke bo idziemy dzis do klubu

ze jestem dla niego wyjatkowa" a czy tym razem też zle powiedział ? no bo np wyjątkowy może być tez okaz w muzeum ... :P

Gość zmokniete magnolie
tak tez zle bo lepiej jakby powiedzial ze jestem sexowna albo cos w tym stylu :P

Gość zmokniete magnolie
aha....wczoraj kupilam bluzke zieloina bop mi do twarzyw zielonym jest to oczywiscie zamiast choc udawac to skrytykowal i powiedzial ze czy sie wybieram do cyrku albo czy sie ubralam w barwy narodowe innego kraju i ide na mecz?i ze lepiej mi w bieli:(

Gość zmokniete magnolie
zawsze szczer y to znaczy ze jeszcze moge poki jestem mloda znalzezc kogos lepszego od niego

zawsze szczer y to znaczy ze jeszcze moge poki jestem mloda znalzezc kogos lepszego od niego ke? a jak zdobedzie to znaczy, ze juz nie mozesz tak? puk puk puk w glowke :-)

Gość zmokniete magnolie
haha a najlepsze jest to ze jak tam siedzielismy przy winku to zaczal mowic o swojej bylej ze tutaj uwaga panowie: nigdy jej nie zapomni bo traktowala go chlodno i mimo ze sie o niego troszczyla to zawsze czul sie traktowany z gory. wiec chyba rzeczywiscie mialam racje wy to lubicie

wiec chyba rzeczywiscie mialam racje wy to lubicie" uściślimy , ...lubi !!! a co do bluzki ? Widocznie twoje mniemanie że jest ci ładnie w zieleni jest tylko twoim subiektywnym wrażeniem ;)

Gość zmokniete magnolie
nie jest subiektywne bo juz to slyszalam od przyjaciolki wczesniej:(

Gość już nie mam siłyyy
autorko mam podobnie do Ciebie, tylko my już jesteśmy małżeństwem - ciągle czuje się gorsza, może nie krytykuje jak wyglądam ale też nigdy nic miłego nie mówi na ten temat poza tym wszystko jest ważniejsze ode mnie:/

autorko mam podobnie do Ciebie, tylko my już jesteśmy małżeństwem - ciągle czuje się gorsza, może nie krytykuje jak wyglądam ale też nigdy nic miłego nie mówi na ten temat ale ty go tak baaardzo kochasz

Gość a ja sie w ogole dziwie ze
sa chetni do odpowiedzi w tym topiku:D

Gość już nie mam siłyyy
teraz już sama nie wiem co czuje nie wiem czy jeszcze bede z nim szczesliwa

Gość już nie mam siłyyy
pzrez to jak mnie traktuje nawet teraz jak zrobi coś miłego to mnie to już tak nie cieszy - czuję jakby to nie było szczere, udawane

Gość wróżka Rózka.
Zostawcie ich w diabły. Będziecie z nimi nieszczęśliwe. :classic_cool:

Gość już nie mam siłyyy
u mnie nie jest to takie proste, jesteśmy małżeństwem i mamy dziecko

Gość pimpusia21
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start! http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html

Gość wróżka Rózka.
No cóż za błędy trzeba płacić do końca życia. Jedni za większe, inni mniejsze. Na to nie ma lekarstwa.

Gość zmokniete magnolie
juz nie mam sily--->dokladnie nawet jak sie teraz postara to jednak te wspomnienia i niesmak pozostaja...:(

Gość już nie mam siłyyy
mi jeszcze wypomina, że musi na mnie zarabiać, bo nie pracuje jestem w domu z dzieckiem, najchętniej to nic bym od niego nie chciala a w środku czuje się taka nieszczęśliwa, płaczę jak go nie ma

święta idą .. idzcie lepiej jaja podrapać :) dosłownie i w przenośni przejdzie wam :D

Gość już nie mam siłyyy
dziecko śpi, mam chwile dla siebie ale nic mi sie nie chce, nie mam ochoty na święta do tego jestem chora a mąż zamiast pomoc przy dziecku ( nie chce go zarazić bo od 2 miesięcy walczymy z chorobą) pojechał grzebać coś w samochodzie

Gość już nie mam siłyyy
pojechał o 8.30 i jeszcze go nie ma i jak tu sie nie wkurzać? nic dla niego nie znacze, prosiłam, żeby dziś nie jechał ale on swoje