Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmokniete magnolie

na pytanie czemu ze mna jest...

Polecane posty

Gość nie taka młoda
oj, mój nie jest oparty na m jak miłość (raczej d jak depresja). nie ogladam seriali:P

Gość nie taka młoda
ale chyba długo nie wytrzymasz w tym głazie kochana:) zobaczysz że jak będzie fajnie, to szczescia nie zamaskujesz. to chyba takie typy facetów. twardziele^^

Gość zmokniete magnolie
heheh nie taka mloda--> ja czasmai probuje byuc taka oschla ale duzo mnei to kosztuje bo wole zyc w zgodzie i milosci ale chyba nie ma innego sposobu,zaczne po prostu go traktowac z gory bo wtedy moze nabierze wiecej szacunku do mnie zawsze szczery zaraz sprawdze:P

Gość zmokniete magnolie
hehe dobre :P

Gość nie taka młoda
tworzę swój własny serial:) no ja też się zastanawiam co robić czasami. ale ostatnio nie robię nic, i stawiam na związek "dynamiczny" (tzn. jakieś wycieczki, nie siedzieć w domu żeby nie było właśnie takich konfliktów). a czasami jak się kłócimy i się go pytam "czy mnie kochasz", to mi mówi wprost, że jest zły i nie ma mi ochoty takich rzeczy teraz mowić:P więc jestem zadowolona że chociaż mowi co mysli

Gość nie taka młoda
ale wracajac do problemu głownego , "bo jestś miła" to troche przesada:D zawsze szczery- opowiedz jak to jest z Wami, czemu jestescie tacy skryci (albo czemu się na takich kreujecie??)

Gość zmokniete magnolie
nom heheh a jak ja juz pytam zeby chociaz uslyszec to wymuszone glupie kocham cie i jak juz pytam to on takim podejrzliwym tonem'czemu o to pytasz':(

opowiedz jak to jest z Wami, czemu jestescie tacy skryci (albo czemu się na takich kreujecie? bo nie tracimy czasu na bzdety ;-) a serio to poczytaj sobie literature i zrozumiesz, a na sam poczatek zapytaj swojego faceta, wszak to o niego chodzi, prawda?

Gość nie taka młoda
"bo mi tego nie mówisz kutafonie" xD zawsze szczery- miłość to nie bzdety....... i bycie z kimś. chyba że dla Ciebie.

Gość zmokniete magnolie
sek w tym tez ze ja jak kazda kobieta chce sie czuc pozadana na codzien,na walkentynki sie przebralam (to bylo 13tego-noc przed bo 14tego mial wolne i moglismy spedzic caly dzien razem), a woiec tego 13tego ja sie przebralam w fikusne wdzianko, zaaranzowalam pokoj zrobilam kolacje i kupilam wino, bylo wspaniale ale nastepnego dnia(w walentynki) ogladalismy caly dzien mecze nie wychodzac z lozka:(

Gość zmokniete magnolie
...a wieczorem wzial rower i pojechal odwiedzic kolege;(

Gość nie taka młoda
mogłaś się umówić z dziewczynami na babski wieczór. albo powiedzieć, że jak (....) to zrobisz mu niespodziankę i wtedy się przebrać:P system kar i nagród dla nidgy-dorosłych-facetów :)

sek w tym magnolia, ze podobnie jak wiekszosc kobiet twoje zycie obraca sie wokol faceta, i to nie jego zmieniaj bo nie zmienisz, mozesz jedynie zmieniac siebie a on na te zmiany zareaguje

Gość nie taka młoda
ja właśnie zaczęłam się umawiać z koleżankami . to chyba mu to przeszkadza, że nie wszystko kręci się wokół niego (jak dawniej). ostatnio zaprosiłam go na zawody konne w których chce startować z kumpelką, to powiedział mi " po co Ci ja jak tam bedzie twoja najlepsza przyjaciółka". zazdrośnik :)

".wiec go zapytalam to co wolalbys abym latala po kosmetyki z tymi malymi pieniazkami a na wszytsko inne co potzrebne do domu brala od ciebie??" a on na to co odpowiedzial??

Gość zmokniete magnolie
tak od teraz gdy zaczne pracowac ponam jakis ludzi bede miala wiecej pieniedzuy i zamierzam bardziej zadbac o siebie i mzoe wtedy mnie bardziej doceni jak zobaczy co ma bo chyba taki bodziec dopiero do niego trafi i zrozumie ze musi mnie bardziej doceniac

Gość zmokniete magnolie
ewakitty wiem zeon by nie protestowal jakbym powiedziala ze tego nie ma tamtego nie ma ale ja bym sie zle sama z tym czula

Gość zmokniete magnolie
nie taka mloda heheh i bardzo dobrze bo oni chyba nawet bardziej wtedy nas szanuja, sek w tym ze wiadomo realia sa takie ze poki nie mam kasy(zaznaczam swojej wlasnej)to nie moge sie nigdzie ruszyc bo nei chce od niego brac pieniazkow bo on placi czynsz itd wiec zakupy itd odpada i jakies inne rozrywki...

Gość nie taka młoda
jak zaczniesz pracować to bedziesz zmęczona i zła, więc model-głaz wejdzie w życie:) a wtedy Cię czeka wieczne szczęscie

Gość zmokniete magnolie
ja juz mu powiedzialam ze kolezanka mnie chce zabrac na wycieczke do innego miasta a on ze po co mi to ze mam swoje obowiazki w domu spac u kolezanki tez ostatnio nie moglam bo by sie chyba z 3 dni gniewal

Gość nie taka młoda
może jest zły że musi pracować na mieszkanie i o to mu chodzi a nie chce Ci tego powiedzieć zeby nie bylo ze ci wypomina. rożne muszą być powody. pytałaś czamu jest taki oschły?

Gość nie taka młoda
to taki pies ogrodnika. sam nie poszanuje i nie da poszanować innym.

Gość zmokniete magnolie
nie taka mloda wieesz bede zmeczona ale czy zla to chyba nie bo w koncu zaczne cos robic pozytecznego,poza tym jak pracowalam i wracalam do domu t bylam zadowolona ze w koncu z nim jestem i mialam nawet ochote na sex

Gość nie taka młoda
oby się wszystko zmieniło jak pójdziesz do pracy, może już przestanie być tak monotonicznie. nie? a kiedy startujesz? kiedy wkraczasz w nową erę? :)

Gość zmokniete magnolie
nie taka mloda---> tak pytalam ale to nie jest raczej kwestia czynszu,on mowil po prostu ze taki juz jest ze nie pokazuje uczuc...a zreszta jak nie mialam pracy to dawalam od siebie ile moglam,jak tylko cos zarobilam dorywczo to zawsze sie kasa dzielilam kupowalam mu co chce dorzucalam sie do czynszu

Gość zmokniete magnolie
zaczelam juz szkolenie 2 dni temu i po szkoleniu startuje mysle ze moja samoocena tez przez to wzrosnie bo nie bede sie czula juz jak utrzymanka

Gość nie taka młoda
a kiedyś był inny?

Gość zmokniete magnolie
kurde wlasnie sek w tym e od zawsze taki byl tylko teraz mzoe to bardziej widze:P