Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dori30

Czy przy oskrzelach moga byc..

Polecane posty

Moja mala ma zapalenie oskrzeli. Dwa razy zwymiotowala podczas kaszlu, ale trzeci raz bez przyczyny. Poprostu obudzula sie z placzem i po jakis 5 min zwymiotowala - nie kaszlac wczesniej. Czy tak sie zdarza?

Gość moze się zdarzyć
tak bo flegma się zbiera. Jaki dajesz antybiotyk? Po niektórych antybiotykach dzieci wymiotują i trzeba zmienić na inny.

Nie mam antybitykow.Bylam u lekarza, ale widocznie to wirusowe.

Gość moze się zdarzyć
Obserwuj ją. Jakby zaczęła wymiotować to znaczy, ze prócz zapalenia oskrzeli przyplątało się coś jeszcze.

Gość mogę spytać
Co podajesz córce na to zapalenie?

Syrop spasmomukosolwan (niemiecki, nie wiem czy jest w polsce)

Gość Bzdura bzdure goni
Oczywiście, że przy wirusie mogą się zdarzyć wymioty i wcale nie oznacza to, że przyplątało się coś innego. Czy córka ma katar? Może on w czasie snu spływac do gardła i stąd wymioty. Może tez być podrażniony żoładek. Toż to wirusówka

No wlasnie ma mokry kaszel i katar (choc teraz mniejszy) . Moze to przez jablko? Zjadla cwiartke. Ale pewnie ogolnie przez flegme.

ja obecnie mam zapalenie krtani,przez jakiegos cholernego wirusa,zupelnie stracilam glos,i mam okropny kaszel,ktory gdy mnie chwyci to do tego stopnia,ze az wymiotuje flegma,okropne uczucie,do tego nie mam apetytu,praktycznie nic nie jem tylko pije hektolitry wody,wiec sie nie zdziw jak twoje dziecko nie bedzie chcialo nic jesc,to samo miala jakis czas temu moja corka1,5 roczna i tez zero apetytu tylko woda i tez bez antybiotyku tylko syrop wykrztusny.

Dzieki wam za odpowiedzi. Moja wlasnie nie ma apetytu, ale chce ciagle pic. Co tez moze byc przyczyna wymiotow mysle sobie. Juz mam dosc. To straszne jak dziecko chore i rozdraznione. Maz nie moze mi w niczym pomoc, bo tylko mama , mama, mama! Oby juz bylo po!