Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sory za temat ale jest problem

od wielu lat syn robi koszmarnie śmierdzące kupy

Polecane posty

Gość wtrące słów kilka i ja...
skoro robi je co kilka dni nic dziwnego ze smierdzą jeszcze bardziej, zatrzymanie odchodów w organizmie "kisi" je jeszcze bardziej... warto zrobic mu diete i podawac same plynne produkty jednoczesnie stosowac cos na przeczyszczenie

Gość tak bardzo mi Cię brakuje ..
Zgadzam się z opinią wyzej. Musisz robić dziecku lewatywy i wtedy kupy bede czesto i beda mniej smierdzące. Najlepsza lewatywa jest z czosnku.Wiem,co mówie bo moaj siostrzenica miala to samo i lekarza zalecił wlasnie lewatywy.

Gość TROCHĘ POMYŚLUNKU
Jak czytam niektóre komentarze to się zastanawiam czy tu ludzie naprawdę są tak tępi czy co... Po 1 syn mógł się wcześniej nie skarżyć że jego kupa śmierdzi mocno bo jak każdy prawie tu z was se pomyślał "w końcu to kupa, musi śmierdzieć" a żadna mama nie idzie po dziecku do łazienki i nie wącha muszli. (Jeśli zauważyłaś problem wcześniej to jednak powinnaś zareagować odrazu) Po 2 to NIE PRAWDA ŻE KUPA MUSI ŚMIERDZIEĆ!!! Prawdą jest że im zdrowszy organizm tym mniej śmierdząca kupa. Wiadomo, że po kapuście czy warzywach smród kału wzrasta, ale nie powinno to być ciągłe tylko przejść i wrócić do normalnego, "kupiego", małego smrodu. I Po 3 od kilku miesięcy sama u siebie zauważyłam podobny problem, a mianowicie kupa śmierdząca jak "kac kupa" (czyli o smrodzie ekstremalnie nieprzyjemnym jak po alkoholu) i o ile mogło to być od złęgo odżywiania o tyle po takim czasie nie jest to moim zdaniem normalne więc idę do lekarza po skierowanie na badanie kału pod kątem pasożytów (Tobie polecam zrobić to samo u syna ale nie tylko pod kątem pasożytów a więcej - lekarz sam doradzi). I po 4 ludzie jak się nie znacie to po cholere zabieracie głos, jak nie chcecie pomóc tylko zjechać to polecam strony dla rage'erów a nie fora gdzie ludzie szukają pomocy.

Gość gość
a Ty po co odgrzewasz temat sprzed ponad 3 lat??????????????