Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wczasowicz

Wakacje z niemowlakiem Włochy

Polecane posty

Gość Wczasowicz

Witam, wybieram się z dwójką dzieci ( 7 m-cy i 3 lata) do Włoch, czy możecie polecić jakieś fajne kwatery, w spokojnej okolicy. Dzięki

Gość A współmałżonka nie zabierasz?

Gość Wczasowicz
pomyślę ;)

kwatery,czy miejscowosci?bo z miejscowosci polecam Rimini,ale w kwestii kwater w Rimini niestety sie nie wypowiem....

Gość Wczasowicz
Myślę o Bibione...kto był i może polecić coś fajnego?...ale nie hotel... jakiś apartament z aneksem kuchennym np.

Byłam kiedyś w Bibione właśnie w fajnym aparthotelu 50 m. od plaży.....ale nie mogę go znaleźć w sieci niestety:( było to dawno więc może zmienił nazwę albo cos w tym stylu. Jednakże polecam Ci poczytanie opinii na holidaycheck - wklejam poniżej link do ocen hoteli i innych takich w Bibione. Pocztytaj -może coś Ci wpadnie w oko:) http://www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Aparthotel+Ashanti-hid_93741.html Na marginesie dodam,że sama zanim wybiorę docelowy hotel/apartament, najpierw korzystam z opinii na tej stronie - raz tylko nie poczytałam i się przejechałam, poza tym każdy z wybranych miejsc pobytowych był trafiny w 10-tkę.