Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka jak każa matka

Co mam zrobic ????

Polecane posty

Gość rowerka
Matko!!!!!po pierwsze kwiatek do kożucha pasuje idalnie bo zawsze jest nadzieja że to akcęt wiosny ,a co do Ciebie to raczej nadzieji niema że będzie lepiej,po drugie niedoceniasz córki bo z tego co piszesz to raczej to dojrzała dziewczyna jeśli się zabezpiecza ,a po trzecie - co Ty tu kobieto robisz na takim forum skoro jesteś taka zacofana/?????

Gość Nina__
Matka - ja mam 33 lata i radze, zebys konstruktywnie podeszla do wypowiedzi ludzi, bo wiekszosc z nich ma racje. Corka jest dorosla, pewnie juz wspolzyje, bierze tabletki - i bardzo dobrze. Mozesz ja tylko wesprzec. Nie mozesz i wrecz nie masz prawa jej zabronic seksu. A jak ja wesprzec to napisalam - dyskretnie, najlepiej jej powiedz,ze widzialas tabletki i ze jak potrzebuje np pieniedzy na tabletki, czy ginekologa to jej mozesz pomoc. Ja bym tez spytala czy nie dokuczaja jej skutki uboczne (bo ma np niedobrane tabletki) i wspomniala, jakby co to zeby pamietala w przyszlosci, ze tabsy nie chronia przed chorobskami. Chociaz to ostatnie to ona moze przyjac negatywnie, bo pewnie tyle to juz wie. Matko - mozesz ja tylko poprzec, przeciez nie wywalisz jej z domu. Ona doceni wsparcie.

Gość ghfjjukhjkklkghjjjjjjjjj
jakas masakra wychodzi na to ze dobrze wychowalas corke jednak masz z lekka nie poukladane w glowie. Z dziecmi sie rozmawia a nie rozkazuje, napewno nie zabronisz jej sie kochac, bo jak bedzie chciala to sie bedzie po krzakach bzykac. Swoja drogo nie badz najmadrzejsza, mozesz cos zasugerowac ale to ona niech sie uczy na bledach (co nie uwazam ze sex jest bledem) skoro dziesiatki ludzi ci pisza to samo to czemu nie dociera?? ograniczona?

Gość amelka12345
dyskrecja.pl sklep i hurtownia z gadżetami erotycznymi ;) Gorąco polecam ;)

Gość dnkrnknfkn5kf5f5f
Jesteś staroświecka, wnioskuje to np po tym, że córka CI przedstawiła swojego chłopaka, a ty bierzesz go za jej kolege.. :O to co każdego kolege do domu przyprowadza i Ci pzredstawia..? :O ona ma 19 lat, nie 15.. współczuje takiej matki... "koleżanka zostawiła u niej tabletki" gorszej bzdury nie mogłaś wymyslic

To straszne, że matka chce decydować co córka ma robić ze swoim życiem i ciałem. Twoja corka jest dorosła! Domyslam sie, ze masz tylko jedno dziecko i nie chcesz aby kiedykolwiek doroslo. Nie uwazasz, ze czas aby ona nauczyla sie podejmowac wlasne decyzje i ponosila za nie odpowiedzialnosc? Wiem, ze chcesz ja chronic, ale nie trzymaj jej pod kloszem. Tak wyglada teraz swiat. Teraz seks to przyjemnosc, a nie tylko narzedzie do rozmnazania. Nie zmienisz tego. Jesli zrobisz corce afere to i tak bedzie uprawiala dalej seks, po porstu lepiej schowa tabletki. Przy okazji uzna, ze jestes zacofana i nie warto z toba gadac. Jesli jednak wykazesz sie zrozumieniem i nie srkytykujesz jej to bedzie czula ze ma w tobie oparcie i nastepnym razem przyjdzie do ciebie po rade.