Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulaaaabooom

Prima Aprilis - najśmieszniejsze żarty jakie Wam zrobili znajomi/ rodzina a może

Polecane posty

Gość bulaaaabooom

ktoś calkiem obcy :)

Gość ninamonika
dziewczyna znajomego zdała na prawo jazdy. znajomy poprosił swojego kumpla żeby jako osoba z WORD zadzwoniła do niej i powiedziała, że w nagraniu stwierdzili, że jednak popełniła błąd i musi powtórzyć egzamin :) co prawda to nie było w prima aprilis ale pomysł był niezły:)

Spałam sobie smacznie, nagle do pokoju wpadła zaniepokojona matka i zaczęła krzyczeć, że pies spał z balkonu. Serce mi biło jak oszalałe, zerwałam się z łożka, ide zaplakana, nasłuchuje a ona go zamknela w ubikacji- piszczał :D wyszłam na debila!

no może nie na prima aprilis ale w lany poniedziałek z okna wylałam wiadro wody na sąsiadkę była cała zalana i wściekła na mnie okazało się że ona szła do kościoła na ślub fryz świeżo od fryzjerki nowiusieńki kostiumik bukiet wypasiony a ja tu takie coś .

Gość bulaaaabooom
debilny czy nie debilny ale obchodzony w Polsce ;)

Gość bulaaaabooom
ninamonika - wy pewnie mieliscie neizly ubaw :D a ona biedulka sie pewno zalamala ;p nieokrzesany majowy wiatr - ja bym chyba po taiej akcji dlugo nei mogla do siebie dojść campari - nieźle zes sasiadke urządzila :) :)...a odszkodowania za ta fryze nie chciala ?? :P

Gość ninamonika
a ja raz zaczęłam walic w dzrzwi sąsiadki która ma 80 lat i krzyczeć "Otwierać , gestapo". I baba mało zawału nie dostała :P

moja sąsiadka kobita w pytę zła była jak nie wiem ale za pare godzin jej przeszło

w zeszłym zaraz po tym jak moja bratowa urodziła dziecko moja mama chciała wrobić brata że żona znowu w ciąży i zadzwoniła do nich z 'gratulacjami'. wyglądało to mniej więcej tak: mama: noooo gratuluje! słyszałam że będziecie mieć drugie dziecko! marek: co?! kto ci tak powiedział?! mama: no ania mi coś przed tem mówiła że znowu w ciąży jest.. marek: CO???!!! ANKA???!!! czy ty mi o czymś nie powiedziałaś?! anka: co? marek: będziemy mieć drugie dziecko?????!!!!!! anka: COOO?????!!!!!!!! mama: daj mi ją do telefonu. anka do tel: kto mamie powiedział że będziemy mieć drugie dziecko??!! mama: no marek mi mówił że znowu w ciąże zaszłaś anka: cooo??? marek??!!! będziemy mieć drugie dziecko??!! po czym mama nie wytrzymała i w końcu wybuchnęła śmiechem do telefonu PRIMA APRILIIIS!!!! brat z bratową oczywiście mało zawału ze zdenerwowania nie dostali ale haha i tak było warto :D hahaha i daje słowo że tak było na prawde :D haha nieźle ich nabrała :P

Gość bulaaaabooom
z pwnością zła jak osa , ze Cie nie pożadlila to sie dziwie ;p ? wrocila sie do domu czy poszla na ten slub pokazac wszytskim publicznie ze nie udaje przyczyny np nieprzybycia

Gość bulaaaabooom
super zarcik ;)

Gość do campari
ja bym cie chyba zajebala !! Głupim żartem mozna komus krzywdę zrobic, co za idiotka :/

Gość zart niby zartem
ale moglas na przyklad nie utzrymac tego wiadra i na nia by polecialo !!!! z duzej wysokosci jak sie woda leje to tez moze byc nei wesolo !!! bozze ale ludzie sa bezmyslni...ciekawe jak ty bys zareagowala, napewno byc rechotala ze szzcescia, a bo to przeciez lany poniedzialek aaa cooo !!!

Gość ninamonika
to o rąbaniu do drzwi to oczywiście podszyw marny :0

Gość baranek muuuusi byc
Campar, faktycznie, zajebiste masz poczucie humoru, kawał prosto z montypajtona normalnie:o

Gość bulaaaabooom
to moze ktoś jeszcze cos dopowie i bez opowiesci wywolujacych bulwersje

Gość nooo opowiadajcie cos
ciekawego i smiesznego

kupiłysmy z koleżanką w tym samym sklepie kurczaki wieczorem 1.04 zadzwonilam do niej, że moje zrobiły się zielone ;) akurat była wielka afera z ptasią grypą, a koleżanka zrobiła kurczaki na jakiejś rodzinnej imprezie, więc była przerażona ;)

Gość taa niedobra pupa
Jednak koleżanka powiedziała matce - a była wtedy jeszcze w podstawówce, że jest w ciąży.... Dostała w twarz....:)

Gość jak by to byl temat
o bezwstydnym kopulowaniu to by sie tu zaraz zaroilo od bedzwalow co nie ??? plytkie ludziki

Gość werkaa
a co to "bedzwalów" tępy kretynie????????????????

Gość tłajlajt zon
Zrobiłam żart bratu. Dostał mandat za przekroczenie prędkości,złapali go na fotoradar. Był zabiegany,bo akurat rodziło mu się dziecię i zapłacił w ostatniej chwili. A ja powiedziałam mu,że przyszło pismo (bo zameldowany był jeszcze u nas) że wpłata nie dotarła na czas i że naliczono mu odsetki na 1000zł. Był załamany i rzucał kurvami aż miło:P Już chciał jechać do urzędu i się wykłócać. A jak mu powiedziałam,że to prima aprilis to mnie ganiał po ogrodzie z pół godziny krzyczac ze mi nogi z tyłka powyrywa:P

Gość takim oto ty jestes werka
przykladem będzwała , mierna tepoto

Gość podbijamy
:D

Gość no nie wierze ze nikt
nic wam nigdy nie zmajstrował :P

ja własnie na drukarce zrobiłam dla mego lubego mandat na 100 funtów heh jak wróc z pracy to mu dam chyba osiwieje ;0

Gość mammamiaaaaa
fajny temat ;D mi nikt nie wyciął niestety fajnego numeru... up