Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isc do fryzjera

Poprosic sasiadke aby zostala z dziecmi bo chcialabym ?

Polecane posty

Gość isc do fryzjera

Tak sie zastanawiam nad tym ? moj maz przyjedzie dopiero w czwartek w nocy , myslalam ze pojde w piatek ale juz terminy sa zajete i nic z tego nie bedzie .Zloszcze sie tez bo maz wyjedzie zaraz we wtorek i dalej nie bede miala mozliwosci isc .Rodzicow nie mam blisko ...a tak mi zalezy . Jak uwazacie wypada ? zrobilabym tak , ze corcie polozyla spac a starszy ogladalby bajki .Kupilabym jej duza czekolade . Wiem ze pewnie nawet gdyby miala czas to wolalaby polezec z gazeta na lozku niz bawic cudze dzieci .No ale tak mi zalezy .... Co o tym sadzicie ? czy sie nie zblaznie ;) ?

Gość Raffiiii
to zależy w jakiej komitywie z nią zyjesz? Jak jesteście w zażyłych stosunkach to bez lipy - u nas na osiedlu dziewczyny nagminnie tak robią. A nawet jak pierwszy raz ja o coś poprosisz to myslę że też nic w tym złego

Gość zaplac jej normalnie
a nie za czekolade :O

Gość isc do fryzjera
tak sobie mysle ....? mam dwie 1- jest w moim wieku i ma corcie 3 latka ale i tez mame w szpitalu wiec ciagle do niej jezdza , to bybylo pora poludniowa wiec pora gotowania obiadu ...( z drugiej strony dzieci by sie bawily ) 2 -ma 42 lata i meza tez na 'wygnaniu ' :D no ale pewnie bedzie piekla i miala duzo roboty ... zasanawiam sie ktora poprosic .. jedna i druga juz pomagaly w razie potrzeby i zyjemy dobrze ze soba ale pojscie do fryzjera to troche jakby przyjemnosc i kaprys ;) z ktorego mozna zrezygnowac jak nie ma jak z tego skorzystac ta co ma 42 lata tez pewnie nie pojdzie a ma duze odrosty ( nie wiem , moze kasa nie pozwala ) moze bedzie zazdrosna

Gość isc do fryzjera
wiem ze pieniedzy by nie wziela

Gość sopoko
pewnie ze popros! nie ma to jak pomoc sasiedzka:)tak zaciesniaja sie wiezy miedzy sasiadami, a to bezcenne, uwierz:) zawsze sasiadka moze odmowic;)

Gość isc do fryzjera
no to chyba polece:D

Gość ja bym poszła i poprosiła
jesli dobrze ze sobą żyjecie, kup jej kawę i czekoladę, ile Cię wyniesie 8zł? a przynajmniej bedziesz mogła iść do fryzjera i nie martwić się co z dziećmi

Dużo zalezy na jakiej stopie żyjesz sąsiadką :) Jeśli tylko mówicie sobie grzeczne "dzień dobry" to daruj sobie ;) Ja w tej sytuacji raczej bym się nie odważyła prosić bo sama ma dziecko + aż 2 innych,matka w szpitalu,obiad,pora przedświąteczna... A jak już poprosisz ją o pomoc to nie czekolada :D:o Dobre to jest dla nastolatki :P

Gość haha ja niby na temat
poprosilam raz sasiadke obok o popilnowanie synka, nie bylo mnie 2 godziny, moze nawet 1,5, maly zabral swoje zabawki ze sobą i z powrotem nie przyniosl zadnej - pol roku temu. pytalam niedowano o te zabawki, to sasiadka powiedziala, ze dzieci podrzucą - nic z tego :/ wtedy za opieke dalam ciasto, no i zabawki wyszło na to. oficjalna opiekunka wyszlaby taniej. mysle jednak, ze to wyjatek i normalni ludzie tak nie robią

dobry pomysl bo w dzisiejszych czasach oddalamy sie od swoich sasiadow a tak nie powinno byc :)

Gość isc do fryzjera
jak napisalam tak zrobilam ;) jutro ma przyjsc jak mala poloze spac :)