Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninamonika

cały dzień leje...

Polecane posty

Gość ej powiedz
bawimy sie w domu. czasem jest ciezko, bo caly dzien siedzimy same... ale jak mus to przypinamy folie i w droge :P u nas piekna pogoda(w lodzi). tzn teraz sie nieco zachmurzylo, ale nie pada.

u nas co prawda śliczna pogoda, ale jak pada to zakładamy kalosze, kurtki przeciwdeszczowe i idziemy śpiewać deszczową piosenkę :D

moje dziecko ma niecałe dwa latka, w wózku już nie chce jeździć, a spacer w deszczu i wietrze to dla niego żadna przyjemność, od razu chce iść na ręce

to pozostają książeczki, klocki, kredki, farbki i inne rzeczy którymi w domu można się bawić. ja tam synka za nic na świecie w domu nie utrzymam! pada, wieje, śnieży, słońce świeci wszystko jedna jaka pogoda. on wyjść musi i koniec!

Gość danka z dzbanka
w tamtą wiosnę lało przez trzy miesiące. Od maja przez czerwiec aż do połowy lipca. Deszcz i deszcz ciągle lał. Wychodziliśmy z dzieckiem codzień, trochę jechał w wózku, trochę latał koło wózka, potem też chodziliśmy po supermarkecie, ale krótka, tak tylko żeby się rozgrzać i skorzystać z wc. To był koszmar. Bo nie było gdzie się podziać. W tym roku moja siostra nie przyjeżdza do mnie z dzieckiem i odcinam się od spraw z wychowywaniem dziecka. Boże co za ulga.