Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiarygodnyszok

DLACZEGO KOBIETY .......................

Polecane posty

Gość niewiarygodnyszok

a ) Gdy facet ich zdradza chcą zabić jego nowa kobiete a samego faceta często usprawiedliwiają i mówią, że "biedny się uwikłał" ? To gówno prawda. Zdradza, bo jest chujem i na 90% mówi o was tej nowej, że się narzucacie a on wcale was nie chce a do tego, że to wy pierwsze zdradziłyście i wybrałyście mu kase z banku. b ) Jak facet was nie obmaca na pierwszej randce to jest gejem i frajerem a jak obmaca to jest świnią? Jeśli kogoś uraziłem, to przepraszam.

co do punktu pierwszego to kobieta moze tak mowi jak boi sie zostac sama wiec walczy o ta swoja jedyna "milosc" ale to tylko slabe kobiety tak robia. te co sie szanuja nigdy by faceta nie tlumaczyly.

zdesperowana.....usunęli nam topik.Dlaczego? Nie byliśmy wulgarni..

No właśnie, ale aż tak długo z tym zwlekali, toz topik był od wczoraj..

Gość alfabetttt
a) mam na odwrot i mysle tak jak Ty, odpowiedzilany przede mna jest moj partner b) na 1 randce to troche szybko :P

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja ostatnio spotakałam sie pare razy z facetem który chce sie ze mna spotykac i bzykac, ale jednoczesnie boi sie zony jak nie wiem, nie uwazam sie za winną, to on od długiego czasu do mnie wypisywał, uwodził, on wszystko zaczał

Wiem, że to facet zaczyna w 90% przypadkach... Moi kumple się chwalą jak robia w chuja obie strony ... Potem taki facet jest jakby trofeum o które one walczą... A normalni faceci są już chyba nudni...

Nie chcialabym być obmacana na pierwszej randce ani na paru następnych

abc --> jestem na jednym pod innym nickiem juz dobre kilka lat, ale tam podaje swoje strony na nk i fb i zdjecia i nie chce zeby mnie ktos kojarzyl. a ty jestes na jakims topiku konkretnym?

Ja mam 30 lat... Nigdy nie miałem kobiety młodszej o więcej niż 3 lata... Nie mówcie proszę, że to domena małolat, bo widziałem 50letnie kobiety tak postępujące.

Nie...ale widzę, że możemy pojawiać się na tych samych i ......ać niektórych facetów;)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
niewiarygodnyszok masz racje, ja mam 33 lata i widze kobiety i facetów zachowujących sie dokładnie tak jak opisałes

Niewiarygodny, Ty chyba masz mniej niż 30....jakoś tak dziwnie zabierasz się do sprawy...:D

A jak mam się zabierać do sprawy? Bo nie bardzo rozumiem... Niestety dużo moich koleżanek mówi, że facet winny a potem dostają obsesji..."Byleby" był.......

moze brak ci obycia z kobietami. bo kobiety to w wiekszosci sa takie ze najpierw trzeba je opracowac a potem dzialac. troche wyczucia by ci sie przydalo. umiejetnosci czytania z mowy ciala, o.

Zdesperowana, nie sądziśz, że nasz zacny autor jest niedoświadczonym mlodzieńcem?:)

no bo zakochane, bo sie boja zostac same, bo mysla ze lepszego nie znajda.. bla bla. pytales sie dlaczego to ci odpowiadam. nie kazdy ma na tyle silny charakter zeby rzucic dupka w cholere i dlatego go tlumacza. przy wyborze kobiety kieruj sie wrazeniem, ktora jest silniejsza psychicznie ta jest latwiejsza w obyciu. nie robi problemow tam gdzie ich nie ma. ale wy faceci to wolicie czesto takie nieporady zyciowe i to jest blad.

Zdesperowana muszę lecieć...mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy....