Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche okraglutka

wysypka u dziecka

Polecane posty

Gość troche okraglutka

witam wszystkich, od jakiegos czasu wprowadziłam dziecku - ma roczek- mleko głownie do gotowania kaszki mannej , mała chetnie je i nic jej nie było , ale ostatnio pare razy wprowadziłam jej mleko krowie od gospodarza i na buzi dziecka pojawiła się taka drobniutka wysypka w postaci kaszki czy to moze byc nietolerancja mleka krowiego? nie wiem czy nalezy to pokazac lekarzowi czy wystarczy odstawic mleko , prosze o porade

odstaw mleko :) wysypka powinna zniknąć - może swędzieć dziecko buźka - posmaruj kremem z apreki lipobasą (dla mnie rewelka) wydaje mi sę, że na mleko krowie jeszcze chyba za szybko - ale to twoja decyzja

Zastanawiam się, czy wysypka to nie jest efekt alergii pokarmowej. Moze poczytaj sobie w necie na ten temat trochę więcej. Sporo fajnej wiedzy mozna tez wyczytać w raporcie z sondazu wsrod rodziców dzieci z alergią pokarmową. Mozna sobie go ściągnąć tutaj: http://www.latopic.pl/pub/files/RAPORT.pdf

odstaw wszystk oco wprowadziłaś nowego jak zniknie to pokolei wprowadzaj te nowości i się dowiesz co uczula,moze te krowie mleko