Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xjaga

Czy jestem w ciazy

Polecane posty

Witam Was Drogie Panie gryzę się z myślą czy jest to możliwe aby w ciągu trzech dni od wpadki (stosunek był w niedzielę) mogłyby już występować dolegliwości ciążowe?:) Mi się wydaję, że to nie możliwe ale może któraś z Was tak miała, to tylko trzy dni a ja się tak kiepsko czuję, gdy tylko coś zjem cokolwiek czuję się najedzona jakbym zjadała obiad rozmiaru XXXL, palę papierosy i gdy tylko zapalę po paru zaciągnięciach bierze mnie na wymioty, ostatnio miałam zawroty głowy i mdlenie, nie piszcie że wymyślam że się sama schizuję cieszę się na myśl że mogę być w ciąży, ale nie wiem może to tylko akurat mój żołądek szwankuje ... możecie mi podpowiedzieć coś mądrego, nawet jest za wcześnie żeby zrobić test ...

zapłodnienie moze nastąpić nawet do 6 dni po stosunku. zagnieżdżenie jajeczka - nawet po dwóch tygodniach od stosunku. a Ty w trzy dni po seksie chcesz miec objawy ciązowe? :D Twój organizm nawet jeszcze nie wie że jest w ciązy i czy w ogole bedzie. schizujesz.

Gość a co to jest????
zoładek ci szwankuje i nerwy :P

ale nie mozna wykluczyc, ze: - moglas zajsc wczesniej w ciaze (podczas wczesniejszego stosunku) i dlatego teraz masz dolegliwosci - tak bardzo chcesz byc w ciazy, ze sobie sama ja wmawiasz i masz 'urojona' i stad te objawy a jesli planujesz ciaze to przestan palic

hehe. nie to nie jest niemozliwe. poczekaj jeszcze 5 lub 6 tygodni moze wtedy zaczną się piersi powiększać, co najwyżej