Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 [cześć] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Marzec 31, 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po dwójce jest trójka Napisano Marzec 31, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 co kminicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Marzec 31, 2010 nie, a powinnam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 ja prawdopodobnie dziś zaświruję na mieście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 Cześć Camp :) Dzisiaj rano skasowali temat wczorajszy :D niedobre ludzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 sprzedałem na gumtree 2 kable usb do ericsona by mieć na melanż:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 melanż ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 żaden mój topik nie istniał dłużej niż dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 no na melanż:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 ciekawe dlaczego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Marzec 31, 2010 zabierz nas ze sobą bo mam sprzątać, a mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 a ja wiem:) mało ciekawe mam tematy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 no to jak nie jak tak!! 8.00 w rynku głównym w krk:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Marzec 31, 2010 no to chyba nie zdążę, za daleko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 gorsze widziałam :) to co trzeba zrobić, żeby nie skasowali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 musi wciąż ktoś pisać, by nie skasowali i nie może być ptyczek na tle rasowym, ani przesady w wulgaryzmach:) czyli u mnie na topiku nie możliwe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 up up up, a temat przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 Camp, nie żartuj, są gorsze tematy, chamstwo jak nie wiem i maja po 400 stron :D ja idę z Wami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 no to chodź:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Marzec 31, 2010 ale gdzie pójdziemy, bo nie znam tamtych okolic? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 mam jeszcze czas, a konkretnie to gdzie w Krk. ? :) będę upać,...gadac sama ze sobą ...i temat przetrwa :D a, że pomyślą, że coś ze mną nie tak to już trudno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 no rynek główny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 czyli pod gołym niebem, a nie w pubie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 to się zobaczy! najpierw ustawka pod pomnikiem adasia a potem gdzie nas poniesie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 jak ja dawno nie byłam w Krk. :) ok. ja sie piszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 no to już:) masz 1,5 h czasu by się tu doturlać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Marzec 31, 2010 dobra to ja przebędę pół Polski i będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach