Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 siedzę tera u koompla koło rynku więc wychodzę za 10 ósma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 a ja narobiłam sobie ochotę na piwko,...ale nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 a widzisz:) było wpaść do krk to byś miała piwka ile dusza zapragnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 za daleko mam :) kupię sobie na wieczór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 ja se kupię pół litra czystej, głównie wódkę piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 z wódki lubię żubrówkę i czystą żołądkową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 a ja w sumie to absolwenta, sobieskiego, czasem bolsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 te też piłam----lubie wina też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 ja nie piję win, czasem jakiegoś jabola:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 jabol---tfuuu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 leśny dzban:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 ja już lecę :) zajrzę tu nocą :D i pij umiarkowanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach