Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mroovka

Blada kreska na tescie a bhcg 1,8 mlU.ml w 21 dc

Polecane posty

Gość Mroovka

Witam smile kochalam sie z mezem w 13 dc, po pozytywnym tescie owulacyjnym. Dzisiaj jest 21 dc, od kilku dni pobolewaja mnie jajniki i boli prawa piers. Postanowilam dzisiaj zrobic test, Bobo Test strumieniowy, wyszla blada kreska testowa smile. Poleciałam więc na betę na cito ale wynik to 1,8 mlU/ml. Juz sie cieszylam ale teraz to nie wiem co mam myslec. Czy ktoras z Was moze mi cos doradzic>?? Czy to za wczesnie?? Jak test ciazowy moze pokazac ciaze a beta nie? Z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam smile

Gość Sansanka
raczej beta pokaze szybciej ciaze niz sikaniec jestes pewna ze test sikany pokazal druga kreske? mozliwe ze po wyschnieciu pokazalo sie tam miejsce gdzie powinna pojawic sie druga kreska

Gość Mroovka
Od razu pojawial sie druga, blada...

Gość a normy dla ciązy przy becie
jakie masz? jeden z nich się myli - powtórz któryś :)

Gość Mroovka
Dzis rano zrobilam powtornie test, wyszedl negatywnie. W sumie to moze jednak za wczesnie na robienie badan? To byl dopiero 8 dzien po seksie i 8 dzien przed okresem> wydaje mi sie, ze owulacje mialam na drugi dzien ale pewna nie jestem... Poza tym w zeszlym cyklu w przeddzien spodziewanej miesiaczki mialam bhcg 0,01 a teraz mam juz 1,8. Moze jednak wzrosnie w ciagu paru dni?? :D