Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Am i crazy

Czy ja jestem -normalna????!!!! Czy to moje zycie jest takie nie normalne

Polecane posty

moze i wizyta u psycho jednego i u psycho drugiego jest wskazana ale ja wiem ze mnie te wizyty nie wyleczą w całości a wydoją mnóstwo kasy... BTW. jeszcze zeby ten psycho jeden czy drugi był naprawde dobry w swoim fachu to moge wydac , ale jak ma byc to psycholog od 7 bolesci u jakiego miałam okazje siedziec i sie spowiadac z tego i owego jak w kosciele i nie dostac "pomocy" to lepiej wydac na przyjemności...i podziękować...

Gość ona__zamyslonaaaaaa
ja tam nie wierze w psychologów;/ jak narazie mysle ze skoro nie umiem poradzic sobie sama to nikt mi nie pomoze zwłaszcza obca osoba

a ja uwazam ze oni sa od tego by luziom pomagać wkoncu taka droge zawodowa wybrali ... Jednak ja wiem ze na psycho-- zwierzenia wyciagane z czelusci mojej psychiki & soul to jeszcze musze troche poczekac...;/

Na poprawienie sobie nastroju ... nastawiłam radio i zabrałam sie pełną parą za porządki :) Podobno porządki majaą "wpływ" na poukładanie sobie istotnych spraw w sobie...a jak wiadomo jak masz porządek wokół siebie to i w gobelinie życia też ci się przędzie dobrze :)