Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olusia25

Z KIM SPEDZACIE SWIETA?

Polecane posty

pytam bo mieszka n dole tesciowa a ja robie sama u gory swieta. w poniedzialek mam urodziny i zaprosze ja na kawe i to wszystko.

Gość przy dobrym winie
z kochankiem

Gość Boze czytajcie ze zrozumieniem
moze jest w ciazy ;)) ja spedzam je z kumplami z pracy .... fajnie nie? pracuje cale swieta :(:(:(

mam meza i synka 2 letniego i z nimi czyli z moja najblizsza rodxina chce spedzic swieta. to jest dobry dzial :)

Gość klusek nusek
hahaha pomylilas dzialy. A co do tesciowej to wspolczuje jej takiej synowej bez dusznej. Nie dosc ze pewnie dala wam mieszkanie to ty jeszcze na swieta jej nie chcesz. Wstydz sie babo

tesciowa po rozwodzie zamieszkala u mojego meza i wtraca sie do nas, chcielismy sie przez nia rozwiesc, dluga historia..

To jest zły dzał,bo tu się pisze o ciąży,porodzie,macierzyństwie i wychowaniu dzieci,a nie o tym,z kim się święta będzie spędzało!:)

Gość Boze czytajcie ze zrozumieniem
to jej sprawa z kim chce spedzac swieta ;p

w niedzielę z samego rana pojedziemy do teściów. będą tam teściowie, siostra męża z rodziną (4 osoby) i ciotka męża (starsza kobieta nie mająca dzieci). wieczorem wrócimy do siebie. w poniedziałek zapewne znów do nich pojedziemy. nie chcemy tam nocować bo i tak będzie dużo osób i nie będzie miejsca :) a nie mieszkamy jakoś strasznie daleko (ok 20 km w jedną stronę) więc można dojechać na spokojnie :)

z mężem i synkiem nie jadę d rodziców/teściów bo nie chce mi sie za daleko a krótki okres świąteczny

jedziemy do mojej kuzynki na sniadanie, bede ja z mezem i synkiem, moi rodzice, mamy siostra z mezem, sniadanie jest u jej corki wiec ona z mezem, jej dwoch synow, dziewczyna jednego z nich i ich corka z chlopakiem. moze bedzie ktos jeszcze ale te osoby b eda napewno. normalnie jechalibysmy po poludniu do tesciowej na obiad ale ja z malym idziemy na nickelodeon (kupilysmy z kolezanka bilety dosc dawno i niestety nie zwrocilysmy uwagi ze to niedziela wielkanocna :O ). w poniedzialek wypadlo tak pracuje

Jak zwykle: Pierwsze Święta z mężem i dziećmi. Mieszkamy w kamienicy rodzinnej, więc wieczorem schodzimy do kuzynów. No,chyba,że jest ładnie, robimy imprezkę na ogródku:D (Altanę ogrodową już postawiliśmy na tą okoliczność ;P ) W drugie Święto jedziemy do rodziców. I moi i męża mieszkają blisko siebie, na obiad idziemy do moich, potem na działkę do mamy i tam przychodzi teściowa na kawę i ciasto. Miło i rodzinnie ;P