Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterka5

jak sie zemscic na nim...

Polecane posty

Gość esterka5

Maz zostawil mnie dla innej mnie i nasza coreczke...odkad nas zostawil nie interesowal sie dzieckiem 3 miesiace..ona ma teraz 5 miesiecy.Nagle sie obudzil i chce sie widywac z dzieckiem i zachowuje sie jakby chcial byc ze mna nadal mowil ze mu brakuje mnie i ze chce razem ze mna wychowywac malą ze chce z nami spedzac czasa...(mimo ze nadal jest i mieszka z tamta).Dodam ze zostawil nas ze wzgledow materialnych nie pracowal nie chcialo mu sie a tamta go utrzymuje i ma przy niej wszystko na kiwniecie palcem... Problem tkwi w tym ze ja nie chce z nim byc, moze i w glebi duszy nadal go kocham ale zranil mnie tak tym ze zdradzal mnie od 8 miesiaca mojej ciazy, przyznal sie wybaczylam dla dobra dziecka i rodziny a on mimo to nas zostawil ze nie moglabym mu juz zaufac i tworzyc z nim zwiazku...Oprocz tego nie wierze w jego czyste intencje i chec powrotu..Sa dwie opcje albo z tamta mu sie psuje i chce zrobic sobie wyjscie awaryjne zabezpieczyc sie, albo chce mnie udobruchac zebym wycofala egzekucje alimentow od komornika......? Nie chce z nim byc, ale za to co mi zrobil chcialabym sie zemscic na nim i na jego wrednej panience ktora kiedy bylam w 8 miesiacu ciazy widziala mnie wiedziala ze jestesmt malzenstwem udawala dobra znajoma a weszla w buciorach w nasze zycie.... ja jestem teraz szczesliwa mam piekna coreczke i nie potrzebuje jego ktory tak mnie zranil upokorzyl i zostawil rodzine dla pieniedzy.........co myslicie...? (pewnie zaraz beda komentarze ze hjestem msciwa glupia itp) ale tak juz jest kazda kobieta chcialaby w jakis sposob sie odegrac...

Gość umrzyj
to mu wtedy dopieczesz

Gość esterka5
ja nie jestem taka jak on i nie bede sobie szukac nikogo...to byloby conajmniej smieszne....:D

Gość esterka5
wtedy bym mu zrobila przysluge... a ciekawe nie ma chyba w slowniku jezyka takiego slowa jak "umrzyj"

Gość PowerShotka
no śmieszne śmieszne, bo kto by się rzucił na babę z dzieckiem. Jakiś nieudacznik tylko, a tym wywołasz tylko współczucie, a nie zazdrość :D

Hej.Daj sobie z nim spokój.Skoro tak zadecydował to niech się teraz buja z tamtą lafiryndą,łajdak jeden.Z tego co napisałaś to oboje są siebie warci. Nie dawaj mu szansy bo nie jest tego wart.Mi też się wydaje,że on chce tylko załagodzic sytuację,żebyś nie wystąpiła o alimenty. No i pewna miejscówka na wypadek,gdyby tamta przejrzała na oczy,też by mu się przydała:-) Masz kochaną córcię i jakoś same dacie radę.