Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matisza

Powróżę :)

Polecane posty

Gość matisza

Powróżę pierwszym 5 osobom. Proszę o pytania tylko od zarejestrowanych nicków (czarnych) i tylko jedno pytanie od osoby, ale nie rozbudowane. Czyli nie pytać o cały rok, co ogólnie mnie czeka itd. Proszę podać imię i datę urodzenia. Jeśli pytanie dot. innej osoby jak partner to również jego dane.

Gość matisza
Źle wpisany nick - to ja autorka :)

Gość normalnie....żal.pl
wyciągaczka danych - hahaha!:D szukaj gópich gdzie ińdziej:P

to j poprosze co mnie czeka w życiu uczuciowym i zawodowym magda 01 05 1975 czy M cos do mnie czuje czy sie odezwie Ma 26 03 1963

i jeszcze jedno pytano kiedy zła karta sie ode mnie odwróci czy czeka mnie cos dobrego

wlasciwie cale dorosle zycie jestem na zakrecie, wiem ze na dziecko jest za pozno ale chciala bym wreszcie byc z kims tak naprawde, kto nie bedzie mnie oszukiwal. Kiedy moje nudne, samotne zycie zmieni sie w sensie uczuciowym? Wioletta.

Gość onaaaaammm
czy powinnam dalej być w związku z tym z którym teraz jestem, czy to ten na całe życie?

Gość Laura TOSI
Laura 20-05-1975 Co nowego tej wiosny karty mówią dla mnie?

Napisałam, że odpowiadam tylko na ZAREJESTROWANE nicki, więc pomarańczkom odmawiam. Idę do kart.

Gość łaski bezzzz

Onk3 Położyłam karty tylko na pierwsze pytanie (zaznaczyłam wyraźnie, że proszę o zadawanie 1 ) tj na życie uczuciowe. Spytałam o najbliższe 3 miesiące. Czekają Cię bardzo duże zmiany w tej sferze życia. Pierwsza karta mówi o tym wyraźnie, o zburzenie starych struktur i budowa nowych. Po prostu nastąpią duże zmiany. Dalsze karty są bardzo optymistyczne, widać nowy związek i to taki gdzie motylki w brzuchu latają, oprócz silnych uczuć będzie silne pożądanie. Z tym drugim uważaj, bo możliwe że zajdziesz w ciążę jeśli nie zapobiegniesz temu, ewentualnie możliwe że obiektem twoich uczuć będzie mężczyzna posiadający dziecko z innego związku, ale utrzymujący z nim częste kontakty (tak, że dziecko będzie odgrywać mocną rolę w waszej relacji).

_Malibu_ Pozwoliłam sobie trochę zmodyfikować pytanie, ponieważ czas w kartach jest sprawą dość płynną i moim zdaniem nie ma sensu pytać kiedy. Rozłożyłam karty na najbliższe pół roku. Zacznę jednak od przełożenia a nie rozkładu, ponieważ pokazały się tam ciekawe karty. Mam wrażenie, że jesteś osobą, która bardzo ale to bardzo pragnie bycia kochaną. Na tyle, że chyba w związkach gubisz siebie. Wygląda to tak jakbyś wchodzą w relację oddawała się jej w 100% i była na skinienie mężczyzny dając mu do zrozumienia że zrobisz i zgodzisz się na wszystko. A oni...to wykorzystują. Sama chyba stawiasz się na przegranej pozycji, pamiętaj że związek dwóch osób to relacja równorzędna. Dajesz ale i bierzesz :) Jeśli chodzi natomiast o przyszłość to czeka Cię jakiś kolejny zawód, właściwie chyba zostaniesz zraniona zanim dojdzie do bycia razem. Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło. Widać, że to zdarzenie będzie miało na ciebie pozytywny wpływ, otrząśniesz się szybko, wyciągniesz z tej lekcji cenne dla siebie wnioski. Potem czeka Cię ważny wybór, być może pomiędzy dwoma adoratorami. Wydaje mi się jednak że będzie to wybór wewnętrzny - odpowiedź na pytanie czego i kogo chcesz dla siebie i jakie kroki trzeba ku temu zrobić.

przebudzenie wiosenne Karty pachną wiosną i...wyjazdem. Chyba nawet za granicę...jednak na pewno ta podróż będzie się wiązała z jakimiś nadziejami na zmiany w życiu, duże. Chyba już liczysz na to (jeśli już wiesz że możliwy jest jakiś wyjazd) lub będziesz, że to wręcz odmieni Twoje życie. Chyba potraktujesz go trochę jak ucieczkę od tego co jest tutaj. A tak w ogóle czy Ty nie masz jakiegoś pana na oku?

odkryj tajemnice Wyjdzie, że tak ale nastąpi to za 25 lat i co wtedy? :P Weź tak konkretnie, moge np. spytać czy nastapi to w ciągu najbliższego roku etc.

oj zaskoczyłas mnie tym nowym zwiazkiem matiszka czy to bedzie mężczyzna którego juz znam czy ktos nowy?