Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matisza

Powróżę :)

Polecane posty

odkryj tajemnice Hmmm, powiem Ci, że mam mieszane uczucia. Widać i ślub i dziecko ale widać też ogromne cierpienie, nieprzespane noce i łzy. Patrząc po kartach stawiałabym na zdradę i to poważną... Muszę pomyśleć nad tymi kartami.

_Malibu_ Może spróbuj nad tym popracować? Przełożenie często pokazuje źródło problemu, "olanie" tego może być blokadą do osiągnięcia celu. Wiem, że łatwo mówić ale są teraz takie książki jak np. "Dlaczego mężczyźni kcohają zołzy?" itd. Może zacznij od przeczytania ich? I głowa do góry, pamiętaj że jesteś cudowną osobą i kobietą i wartą tego by o Ciebie zabiegać :)

Onk3 Prawdopodobnie ktoś kogo znasz, ale podejrzewam że nie jest to osoba, która znajduje się obecnie w Twoim otoczeniu. To uczucie będzie nagłe ale stawiałabym, że to mężczyzna z przeszłości. Tzn nie ex, ale osoba z którą utrzymywałaś kontakty kiedyś a potem się to urwało...

Ile będę miała dzieci i czy to będzie syn czy córka? Co będzie pierwsze? Joanna 04.12.1980

Matiszko. Przepraszam ze jeszcze Cie niepokoje ale czy mozna sie z Toba skontaktowac jakos priv? Nie musi byc natychmiast, nawet lepiej po swietach i oczywiscie nie nieodplatnie.

Nieokrzesany majowy wiatr Imię partner i nie data urodzin a urodzenia, czyli z rokiem :) Jak nie chcesz tu to doślij je na maila, podałam wyżej.

27.03.65 Iwona Kiedy spotkam Pana właściwego, stworzę z nim związek. Kiedy ktoś mnie pokocha?

Senda Przykro mi, ale już nie kładę kart. Zaznaczyłam w 1. poście, że tylko kilku osobom.

witam. ja tez mam pytanie odnoscnie milosci-kiedy i czy w ogole bede w szczesliwym zwiazku? Magdalena 09.09.87

Eh, nie dopisywać się. NIE KŁADĘ JUŻ KART. Senda Możesz wysłać, ale licz się z tym, że odpowiedź może być po świętach.

przebudzenie wiosenne Dzięki :) Życzę jednak powodzenia, tego kwiatu jest pół światu ;p