Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła bulinka

Panowie czy wolicie szczupłe czy inteligentne dziewczyny ?

Polecane posty

Gość wesoła bulinka

Zazwyczaj idiotka, która się cały czas odchudza nie ma nic w głowie poza odchudzaniem czyli za mądra to raczej nie jest :-p Lepiej zainteresować się naturalnymi kobietami a nie sztucznymi lampucerami:-p

Gość wczesnie rano
idiotka to raczej ta gruba, ze nie potrafi sie opamietac z zarciem, i zadbaco swoje cialo :o

buhahaha :D czyli rozumiem ze kobiety ktore dbaja o wyglada, sa na diecie, bo wolą rozmiar 36 a nie 45 , ćwiczą dla dobrej kondycji, pragna podobac się sobie i innym są idiotkami, ktore od rana do wieczora gadaja tylko o sałatkach?? wybacz ale czy Ty sie z choinki urwałaś??

Merytorycznie moze masz racje, ale praktycznie to co wypisałas to beznadzieja. Laska powinna byc "wyjściowa", czyli taka, z którą mozesz sie wszędze pokazać i wszyscy dookoła będą Ci jej zazdrościć. Powinna byc kobietą z krwi i kosci. Ma ładnie wyglądać i dobrze sie prezentować. Ma byc sliczna. Po wszystkim taki napalony na nią chłopak z przyjemnoscią ją bedzie posuwał w chacie. A tak ? Przyprowadzisz paszczura - szaraka, ani czym sie poszczycic ,anie tu napalic. Wracasz do domu, a ona idzie spac.... Ot taka róznica.

Gość wesoła bulinka
Macho ale pamiętaj o tym, że puszysta także może być wyjściowa jak to określiłeś i niejednokrotnie taka wygląda lepiej niż laska z figurą kija od szczotki i z pazurami idiotki rutowicz :-p A jak kogoś podnieca figura wychudzonego dziecka to nie moja wina :-p

Nie przewidujesz szczupłej,zadbanej,inteligentnej kobiety?

A jak kogoś podnieca figura wychudzonego dziecka to nie moja wina no to co się czepiasz? ich sprawa co wolą... i widocznie zawsze wolą szczupłe, skoro tak cię to boli. Prawda jest taka, ze tafiaja się i grube idiotki i szczupłe idiotlki. Nie wiem w jakim Ty świecie zyjesz ale moze warto otworzyć oczy?

No ja tam nie wiem, ale jak świat swiatem, zawsze modelki były szczupłe. Ale looz, kazdy lubi to co musi/woli :] Ja osobiscie wole szczuple laski. Grubaski mi sie kojarzą z tłuszczem - blee;/ A swoją drogą to musisz miec niezły kompleks skoro o slicznych, szczupłych, zadbanych laskach mówisz: -idiotka -sztuczne lampucery - z pazurami idiotki - z figurą kija od szczotki. - figyra wychudzonego dziecka hehe dla mnie jasnym jest ze jestes grubasem. I próbujesz sie dowartościować. Powiem Ci tak: ZAL. PL

Gość elimination
autorka to zakompleksiona idiodtka :D wiadomo, że faceci to wzrokowcy i woleliby bzykać szczupłą laske, niż balerona ;) prawda jest taka, że inteligentna kobieta stara się nie dopuścić do tego, żeby jej ciało wymknęło się spod kontroli(chyba, że jest chora na coś, albo hormony szaleją) szczupłe wcale non stop się nie odchudzają :o jem wszystko co lubie, ale nie obżeram sie jak świnia. mam rozmiar 36, ale nie wiem ile waże - najważniejsze, że ciuchy świetnie na mnie leżą. a co do kobiecych krągłości to też takowe posiadam. ;) i jestem świadoma swojej kobiecości :D dlatego nie musze zadawać tak bezdennie idiotycznych pytań na damskim forume :D

Gość barbara laden
i w kółko to samo :D

Gość barbara laden
ja jestem grubaską, ale nie uważam aby był jakiś podział na mądre i głupie kobiety ze względu na tuszę :) uważam że zarówno szczupła atrakcyjna kobieta może być mądra, jak i gruba mądra kobieta może być atrakcyjna, bo wszystko zalezy od tego co się komu podoba :) i absolutnie nie mam nic przeciwko pięknym SZCZUPŁYM kobietom, ale te WIESZAKI jakimi są modelki są odrażające niestety :O oglądanie jakichkolwiek ubrań na nich sprawia mi autentyczną przykrość - te wszem wystające kości i ta papierowa skóra wyglądają po prostu odstręczająco

tak samo można zadać pytanie wolicie Tyskie czy Lecha albo czym wolicie jezdzić Subaru imprezą czy Mitsubishi Lancer :D

Regres, jeżeli mamy się nie pogniewać, to natychmiast napisz, że wolisz szczupłe!! Licze do stu!" Lusiu specjalnie dla ciebie z okazji zbliżających sie świąt :D Tak wolę szczupłe :D :P

oglądanie jakichkolwiek ubrań na nich sprawia mi autentyczną przykrość - ale one naprawde wyglądają źle wiec dlaczego się przejmujesz? te kobiety maja po kilkanaście kg niedowagi - nie ma się czym zachwycać... ale jesli ktos mi powie że np megan fox jest wychudzona i wygąda obleśnie to chyba się popłacze ze śmiechu :)

Miałeś sie domyślić, ze wolisz takie jak ja - ze wszystkim w pakiecie, a nawet więcej" chyba założe topik " Regres - wróżę i czytam ze szklanej kuli " :D :P

Jeżeli chcesz wreszcie wybić forumowiczom to denne wróżenie, to lepszego pomysłu mieć nie mogłeś." a i przy okazji niektóre forumowiczki zrozumieją że czytanie w myślach to czysta abstrakcja;) :P Lusia jak tam ? Pasztet wielkanocny upieczony ?

Regres, to jest abstrakcja,a le tylko w przypadku płci brzydszej (bez urazy, talka metafora ;-) ). My czytamy :P Pasztetu nie będzie, robię barszcz i bigos. Za dużo dobrobytu kalorycznego miałam w Boze Narodzenie, a teraz jest wiosna i tzreba miec te szczuple zalety. :-) ;-)