Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziolowawrozka246t

JAKIE HERBATY, ZIOŁA POMAGAJĄ NA WŁOSY, SKÓRE

Polecane posty

Gość ziolowawrozka246t

Czytałam , że niektóre herbaty, zioła pomagają właśnie na włosy, skóre i paznokcie np. pokrzywa(?) czy macie może jakieś doświadczenia? Jezeli tak to podzielcie się :) ile piłyście, czy dużo sikałyście:P ? Czy coś pomogło ? I co to było :)

Gość wyciag ze skrzypu polnego

Gość kacper-24...
Herbaty jeżeli nawet pomogą to bardzo niewiele tym nie mniej warto pić białą i zieloną :) Są bardzo zdrowe zwłaszcza na cerę :) Ziółka ..... pokrzywa , dzika róża , mieta pieprzowa. Pić ale także okłady :) Coś tam także pomoże :) Ale wygląd zewnętrzny tak naprawdę zależy od naszego wyglądu wewnętrznego :) Jeżeli masz pozapychane jelito grube , czy wątrobę to zacznij od oczyszczania organizmu bo tylko to Ci pomoże. Zorientuj się jak stoisz z tarczycą , ona ma spory wpływ na stan włosów. Poza tym sprawdź czy nie za mało masz w organizmie cynku , miedzi i żelaza. Pzdr :)

Gość ja pilam sypki skrzyp no bo
on jest mocniejszy niz te fixy co sa sprzedawane.

Gość ziolowawrozka246t
oczyścić tzn. pić dużo , jeść zdrowe rzeczy tak? Moje włosy są zniszczone przeze mnie , bo je męczyłam lakierami itd.. i teraz daje im odpocząć , łykam tabletki i dlatego pytam c ojeszcze do picia jest dobre:)

Gość ziolowawrozka246t
ff