Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z ŁEZKĄ W OKU

czy ja jestem zbyt sentymentalna ???

Polecane posty

Gość Z ŁEZKĄ W OKU

Powiedzcie mi kochane że to ja przesadzam i wyolbrzymiam sprawe. Otóż w poniedziałek mieliśmy drugą rocznicę bycia razem, on oczywiście nie pamiętał o niej. Trochę sie po dąsałam ale cóż mógł zapomnieć ma przecież tyle spraw na głowie. Przeszło mi, dopiero wczoraj do mnie przyjechał. Wszystko fajnie miło spędzamy czas, a ja mu mówię że ma coś dla niego z okazji naszego poniedziałkowego święta. Zrobiła dla niego pamiątkowy album z wydażeniami naszego wspólnego życia (wakacje, pierwsze dni razem itp) Naprawdę chciałam zrobić coś od siebie gdzie napiszę jak bardzo go potrzebuje i jak mi z nim cudownie. A co on na to że zwariowałam że przeciez zdjęcia mamy na płycie że nie potrzebnie wydaje pieniądze na takie rzeczy a wiecie co jest najgorsze że nawet go nie chciał zobaczyć. Jak bym dostała w twarz. Z tego wszystkiego nie dałam mu reszty prezentu. Pierwszy i ostatni raz tak się starałam dla niego z prezentem, następnym razem dostanie skarpetki. Faceci czasem potrafią być bez serca (przynajmniej ten mój) wybaczcie ze zaśmiecam forum ale musiałam się wygadać.

:D :D :D Przypomniał mi się film Jak stracic chłopaka w 10 dni.

Gość pimpusia21
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start! http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html

Gość Z ŁEZKĄ W OKU
to jestem na dobrej drodze? ps filmu nie widziałam.

To Ty znasz swojego faceta najlepiej - jesli wiesz, ze jest mało romantyczny, nie jest sentymentalny, nie przywiązuje wagi do takich rzeczy to masz po prostu za swoje. Nie mowie, ze źle zrobiłaś, bo to miłe ale widocznie on nie lubi takich rzeczy a Ty po 2 latach związku powinnaś o tym wiedziec. Głupio zrobił, że nawet nie chciał tego zobaczyc - tu rozumiem Twoją złośc - ja bym mu pewnie nawet skarpetek nie kupila...

Gość Timbo&Soshy
dupek i tyle

Gość nie taka młoda
dziwny ten koleś. może się wstydził przynieść do domu ten album. co dla niego miałaś jeszcze?:P

Gość gość
a za 9 dni będzie SMOLEŃSK

Gość gość
Też jestem romantyczna On mniej ( czyli prawie nie :O ) Wiemy o tym obydwoje I co z tego... Ciągle mam nadzieję że kupi mi PIEPZONEGO KWIATKA :classic_cool: .Wiem to śmieszne kwiatka mogę kupić sobie sama ale to nie to samo... Wkurza mnie to ale nie mówię o tym gdyż może to mało istotne. Może ważniejsze jest to że troszczy się czy ubrałam się stosownie do pogody i to że robi mi czasem śniadanie do pracy 😘 A kwiatek...

Gość gość
123konkurs to Scam.