Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zalogowana

Alicja Tysiąc przeszła samą siebie

Polecane posty

jedihfi rhih ruh przepraszam za określenie matoł. :O Ale mi ciśnienie skacze jak ludzie atakują kobietę bo oskarżyła państwo o złamanie prawa, mimo swojej wpadki i swojej głupocie i tak Tysiąc miała prawo do aborcji :O Atakujecie kobietę, nazywając ją chorą umysłowo, która jest biedna jak mysz kościelna :O Z tego względu uważacie siebie za lepszych:P Ale prawda jest taka jakbyście uważali sie za lepszych to tutaj byście nie gadali na jej temat bo to nie jest wasz problem. Poziom waszej mentalności sięgnął podwójne dno.

Gość hnnn
Kobieto no i nie odpowiedziałaś jak teraz czują się jej dzieci gdy to słyszą . dziekuje :-O

Gość trzeci rok się pienicie
kobieto, wyluzuj :) tu się zrobił czat, nie forum i ... zwyczajnie nikt nie ma czasu, żeby tę sytuację przemyśleć

Gość jedihfi rhih ruh
trzeci rok się pienicie "ale po kiego wala zachodzila w ciaze jak wiedziala czym to grozi " a co, celowo to zrobiła? nie wiem ile ty masz lat 😠 ale jesli masz kurwa juz iles tam dzieci , i lekarz powie tobie bys nie zachodzila dla wlasnego zdrowia i bezpieczenstwa w ciaze to co bys zrobila? ja bym : pomyslala o moich dzieciach tabletki antykoncepcyjne plus prezerwatywa a nie tak na hop byle dupczyc i ciaza a pozniej slepota 😠 dla mnie ten czlowiek to jest bezmyslny powina myslec o dzieciach a nie pozniej miec problem do calego swiata. nie mowie ze zaszla specjalnie , tylko ze ta kobieta nie mysli racjonalnie bezmozgie to :O i pisze kolejny raz nie jest mi jej zal ma to co chciala :O

"Kobieto no i nie odpowiedziałaś jak teraz czują się jej dzieci gdy to słyszą" a ty wiesz jak się czują? to są jedynie twoje spekulacje

a ciekawe dlaczego mąż Alicji T. nie używał mózgu skoro wiedział czym jej grozi zajście w ciążę????? Dlaczego zwalacie winę tylko na kobietę???????????????????

Gość jedihfi rhih ruh
kobieta bez winy i wstydu jedihfi rhih ruh przepraszam za określenie matoł. Ale mi ciśnienie skacze jak ludzie atakują kobietę bo oskarżyła państwo o złamanie prawa, mimo swojej wpadki i swojej głupocie i tak Tysiąc miała prawo do aborcji Atakujecie kobietę , nazywając ją chorą umysłowo, która jest biedna jak mysz kościelna Z tego względu uważacie siebie za lepszych Ale prawda jest taka jakbyście uważali sie za lepszych to tutaj byście nie gadali na jej temat bo to nie jest wasz problem. Poziom waszej mentalności sięgnął podwójne dno. przeproszenie przyjmne bez tej minki - :O :P ludzie atakuja , bo sluchaj ty wiedzac o tym ze nastepna ciaza bedzie zagrozeniem to zrobisz wszytsko by sie zabezpieczyc prawda? w dziesiejszych czasach antykoncepcja to prawie 100 ja ja nie uwazam za chora umyslowo , tylko ze kobieta nie myslala , nie pomyslala o jej dzieciach o ich przyszlosci miala prawo do aborcji - i z tym sie zgodze jak i z sadem trybunalskim :) w 100% jestem za ale kobieta powinna wczesniej pomyslec , niz dopuscic do jej stanu aktualnego .

"ale jesli masz k**wa juz iles tam dzieci , i lekarz powie tobie bys nie zachodzila dla wlasnego zdrowia i bezpieczenstwa w ciaze to co bys zrobila? " ja mam lat na tyle dużo, by wiedzieć, że w małżeństwie się nie dupczy, tylko się kocha antykoncepcja odpada - tabletki, plasterki źle na mnie działają na prezerwatywy mam uczulenie spirala nie wchodzi w grę ze względu na budowę szyjki stosunek przerywany=zszargane nerwy co pozostałoby? podwiązanie jajników odmowa, bo... bo tak nie nazywaj innych bezmózgowcami tylko dlatego, że myślą inaczej a to, że nie jest ci jej żal... cóż jej po tym :D

"to chyba jasne ze skoro juz ma te dziecko (z winy lekarzy)" To oni jej dziecko zrobili? Tysiąc nie ma prawa mieć pretensji i obarczać winą ludzi za swoje nieprzemyślane (?) działania. Lekarz odmówił zabicia jej dziecka (miał swoje powody i nic nam do tego). Mogła więc udać się do innego lekarza.

Gość jedihfi rhih ruh
1 [zgłoś do usunięcia] kobieta bez winy i wstydu a ciekawe dlaczego mąż Alicji T. nie używał mózgu skoro wiedział czym jej grozi zajście w ciążę????? Dlaczego zwalacie winę tylko na kobietę??????????????????? tez prawda:D ale w dzesiejszych czasach kobeita rowniez moze sie zabezpieczyc nie tylko mezczyzna ale ty myslisz ze ona taka biedulka , bo to co sie stalo to niemozliwe ah i oh ale myslisz ze te ludzie mysla ? nie nie mysla , mi sie to juz z patologia kojarzy no sorry dzieci tylko mi szkoda i mowie to w swojej osobie , nie mowie tego za innych (pisze ):P ta kobieta jest sama sobie na 1 miejscu winna!

Gość jedihfi rhih ruh
ja mam lat na tyle dużo, by wiedzieć, że w małżeństwie się nie dupczy, tylko się kocha antykoncepcja odpada - tabletki, plasterki źle na mnie działają na prezerwatywy mam uczulenie spirala nie wchodzi w grę ze względu na budowę szyjki stosunek przerywany=zszargane nerwy co pozostałoby? podwiązanie jajników odmowa, bo... bo tak takk na wszytsko jestes uczulona bo to zle bo to tez pewnie 🖐️ skoncze ten temat bo nie warto miec swojego zdania kobieta ma to co chciala i koniec tego zmudnego tematu :O

Gość do 3 rok sie ...
ty jestes jebnieta i to zdrowo ile masz lat ? 17 ? malolato do ksiazki

kobieta ma to, czego nie chciała, ale kto ci zabrania mieć własne zdanie? :) ja tylko mówię, że z ogromną łatwością osądza się kogoś obcego, nie znając nawet wszystkich okoliczności 🖐️

kobieta miała prawo usunac ciąze...urodziła bo musiała i dlatego jest prawie niewidoma bo - 26 dioptrii raczej nie pozwala jej na normalne funkcjnowanie czy brakuje jej pieniedzy/ pewnie brakuje jak kazdemu nie powinno bo w waszych oczach jest osoba medialna bo narobiła szumu nie jeste za aborcja ale w tym wypadku miała prawo a POLSKA jej tego odmówiła odmówiła jej podstawowego prawa do zycia w godności matka sama musiała zadecydowac czy będac niewidoma da rade opiekowac se trojgiem swoich dzieci i widząc dwojgiem.... a te 540 zł renty to juz śmiech na sali i kazdy pracujacy w ZUSie powinien chodzic w worku na głowie....

do 3 rok sie ..., "nie mów mi co mam robić, a ja nie powiem ci gdzie masz iść"🖐️

No to ja już zamilknę bo słów mi brak. Jak baba zachodzi w ciążę to facet jest zwolniony z wszelkiej odpowiedzialności za stan zdrowia swojej partnerki i za jej przyszłe dziecko. :O Chroń mnie Boże przed facetami bezmózgówcami, których pełno na świecie. jedihfi rhih ruh na 1 miejscu jest winien także i facet który robi kobiecie dziecko!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie no gdzie tam
Ble ble ble...

Gość a ja sie wstydze ze
...ze mam na imie Alicja! Po całej tej sprawie! Ona jest bezczelna.Nikt jej dzieci bez wiedzy nie narobił! A w Polsce nie ma już socjalizmu.Do roboty babo! tak jak inne Polki pracuja na swoje dzieci.

hmmm -26 dioptrii wystarcza na obejrzenie czegos z pół metra i to zamazane...kto da jej prace? TY?

Gość Moze pracowac w telemarketingu
Gadane ma .

Gość grrrrr
ale o co wam chodzi ludzie. Prawo jest takie że Alicja Tysiąc mogła LEGALNIE ta ciążę usunąć. Nie ona ustanowiła to prawo tylko parlament. Miała takie prawo, chciała z niego skorzystać ale jej uniemożliwiono więc zgodnie z prawem pozwała państwo polskie i wygrała. Kobieta nie popełniła żadnego przestępstwa. Wszytko było zgodnie z prawem. I to bardzo restrykcyjnym jeżeli chodzi o aborcję prawem polskim. Osobiście myślę że jakiś ginekolog który nie chciał usunąć legalnie i za darmo owej ciąży liczył na łapówkę od Alicji Tysiąc i wtedy by to zrobił bez mrugnięcia okiem. Ale że Alicja Tysiąc mogła aborcji dokonać legalnie to na żadne łapówki pójść nie chciała to wyszło jak wyszło i państwo czyli my wszyscy musieliśmy zapłacić odszkodowanie za to, że państwo nie przestrzega prawa które samo ustaliło. Skoro pani Alicja Tysiąc ma problemy, ona kiepsko widzi (no dobra nic nie widzi), jedno dziecko poważnie chore to te wszystkie organizacje które są tak bardzo za ochroną życia poczętego powinny Alicji Tysiąc pomóc. W końcu przecież aborcji nie dokonała i kosztem własnego wzroku urodziła dziecko. I to by mnie przekonało że ludziom którzy są przeciw aborcji naprawdę zależy na tych dzieciach a nie na tym żeby rządzić życiem innych

Gość a ja sie wstydze ze
O ...ja cierpie dole! To ona nawet nie widziała jak jej wkładał!!26 dioptrii.

Gość a mial moze nie wkladac?
do zakonu miala isc, rozwiesc sie czy nie spelniac obowiazku malzenskiego? no puknijcie sie w czolka! dla takiej Alicji i innych, m.in. stosujacych stosunek przerywany czy kalendarzyk malzenski (w tym ze wzgledow religijnych) jest ten zapis prawny! ZAPIS PRAWNY, POZWALAJACY NA USUNIECIE JUZ ISTNIEJACEJ CIAZY, ZAGRAZAJACEJ ZYCIU MATKI nosz kuzwa, miala zlozyc uszy po sobie, bo de facto ktorys lekarz zlamal prawo??

Gość karoolek...................x
Chce tutaj napisac o tym ze alicja 1000 miala wywiad w telewizji i opowiadala sama calą historie , dementowała to co prasa pisała i jak pisała , Prasa narobiła wiele złego w tym wszystkim . Dlaczego zaszła w ciaze , to tez wyjasniała , zawiodła antykoncepcja !!!! Oczywiscie - pewnie sie znajda i tacy co napiszą zaraz "taaaa jasne " a co miala powiedzieć .Oczywiscie mozna negowac wszystko i wszystkich .Ja nie sadze , by kobieta wiedzaca , ze grozi jej to co jej groziło sie nie pilnowała . tyle ze nasz społeczenstwo jest kretynskie , co zresztą tu jak i na wielu topikach widac .

Gość a mial moze nie wkladac?
no wlasnie, o wpadkach zapomnialam napisac, bo nie ma antykoncepcji skutecznej na 100%

Gość a ja sie wstydze ze
mają raka i decyduja sie urodzić! Patrz:onet.pl

Każdy kto choć raz widział przemawiającą Tysiąc wie, że jest to osoba bardzo prosta. Czym dla niej jest antykoncepcja? Może to właśnie stosunek przerywany? Kobieta, która wie, że na dzieci sobie pozwolić nie może (czy to z pobudek materialnych, czy zdrowotnych) robi wszystko, aby nie zajść - z mojego punktu widzenia jedna metoda anty to za mało w takim przypadku.

Gość fergthyujik
hnnn Kobieto no i nie odpowiedziałaś jak teraz czują się jej dzieci gdy to słyszą . dziekuje ] ZAPYTAJ sie tych DZIECI. nie ma za co. [ale po kiego wala zachodzila w ciaze jak wiedziala czym to grozi ] - zycie grozi smiercia wiesz o tym? to po chooj zyjesz? nie ma 100% antykoncepcji i wytrysk na zewnatrz nie gwarantuje braku ciazy, jak chcesz poznaj synka mojej przyjaciolki ktory taka 'metoda' 7 lat temu pojawil sie na swiecie. i to, czy ona ma kazde dziecko z innym facetem, to czy wpadla swiadomie czy nie NIE MA ZNACZENIA, bo znaczenie ma to, ze MIALA prawo do aborcji ale jej go nie udzilono. moze jak kiedys u was prawo pocaluje was w doope to inaczej spojrzycie na problem wykonania prawa u nas w Polsce a potem bedziecie komus zagladac w cholerne zycie, lozko i ciipe

To oklepany wniosek z jakiejś powyższej wypowiedzi: "Nie wyobrażam nawet sobie jak jej dziecko musi się czuć czytając w mediach o "sukcesach" swojej matki skarżącej przed kolejnymi sądami kolejne osoby za to że ono żyje." A mnie bardziej zastanawia fakt, co to dziecko poczuje jak przeczyta kiedyś jakąś, np. tę, wulgarną dyskusję na temat swojej matki do granic naszpikowaną chamskimi inwektywami. W internecie nic nie ginie, więc jeśli szczerze leży wam na sercu dobro i komfort psychiczny tego dziecka, to się zamknijcie, albo trzymajcie jakiś poziom, co raczej nie grozi.

Nie chodzi na szczęście o wszystkiwe wypowiedzi, ale zastanawiające jest to, jak ciężko przeciwnikom AT wypowiedzieć swoje zdanie bez rzucenia jakimś uwłaczającym epitetem w jej stronę, znamienne :o