Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zalogowana

Alicja Tysiąc przeszła samą siebie

Polecane posty

Gość Alicjo jestem
z tobą , nie przejmuj się głupimi ludźmi, ciemnota im zaślepia mózg.

Gość taa niedobra pupa

Gość Gdybym to ja.
byla w takiej sytuacji Pierwsze to o odszkodowania skarzylabym firmy co robia srodki anty. jesli to one zawiodly. A .T zaskarzyla Panstwo Polskie. .... Przeciez wybor miala.

Gość Gdybym to ja.
byla w takiej sytuacji Pierwsze to o odszkodowania skarzylabym firmy co robia srodki anty. jesli to one zawiodly. A .T zaskarzyla Panstwo Polskie. .... Przeciez wybor miala.

Gość no za cholere nie rozumiem
czy wy nie rozumiecie,ze jesli lekarz nie chce usunac ciazy to nie musi tego robic? --- PRAWO STANOWI, ZE ZABIEG MA BYC WYKONANY W TYM PRZYPADKU PRAWO! a nie widzimisie i przekonania lekarza wam juz naprawde na dekiel padlo :O

"Ochocho! Jak ktoś ma jedną rentę to zarówno pigułki jak i prezerwatywy to bardzo duży wydatek. Spirala - kilkaset złotych kosztuje." W takim razie najrozsądniejszym wyjściem byłoby zachowanie wstrzemięźliwości a nie liczenie na łut szczęścia.

Gość taa niedobra pupa
zalogowana - a ty zachowujesz wstrzemięźliwość?

Nie będę z Tobą rozmawiać o swoim prywatnym życiu, ale jeśli nie byłoby mnie stać na zabezpieczenie, a ciąża miała uszkodzić ważne organy (nie wspominając już o braku funduszy na utrzymanie kolejnego dziecka) nie ryzykowałabym. Myślę, że to rozsądne podejście.

Gość no wiesz co hmmmm
gdyby ewentualna ciąża groziła mi ślepotą, utratą zdrowia to za nic w świecie nie liczyłabym na łut szczęścia !! Dla mnie byłoby to za duże ryzyko, a liczenie na to, że będzie można usunąć w razie wpadki to dla mnie szczyt idiotyzmu... to tak jakby potraktowanie aborcji, jako środka antykoncepcji poniekąd. Kilkaset zł na spiralę można uzbierać przez np. dłuższy okres czasu, również partner powinien o tym pomyśleć... a przez ten czas wstrzemięźliwość. Alicja T. jest sama sobie winna, powinna się pilnować, wszak wiedziała jak wielkie ryzyko niesie ze sobą ciąża... nie wiem, w głowie mi się to nie mieści, zeby "wpaść" w takiej sytuacji. Państwo nie postąpiło mimo wszystko OK wobec niej, no bo skoro jest ustawa , to należy ją respektować.... tu się zgodzę. Ale dostała odszkodowanie i na tym powinna się sprawa zakończyć.

"Alicja Tysiąc złożyła doniesienie do prokuratury, w którym oskarżyła ginekologa z warszawskiego szpitala o ograniczenie jej prawa do przeprowadzenia legalnej aborcji zgodnie z ustawą z roku 1993. Zdaniem biegłych ciąża i poród nie miały wpływu na pogorszenie się wzroku A. Tysiąc. Prokuratura umorzyła sprawę."

Gość gffgfggfgf
upppp