Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam beznadziejnych rodzicow

Wstydze się moich rodziców

Polecane posty

Gość nie zmienisz ich
depresję, fobię społeczną, różne natręctwa... ale wszystkim dookoła wydaje się, że jestem tylko nieśmiała... nie mam nikogo, bo trudno jest mieć nawet jedną koleżankę nie wychodząc z domu... a z fobią o pracę trudno...

Gość sesfsfsfegsegg
mam podobnie, tylko u mnie dochodzi jeszcze kontrola, jestem jedynaczka, mam 24 lata i generalnie to nie jest AZ TAK ZLE, ale starzy chca wiedziec o ktorej wroce, gdzie ide, z kim etc, no ale to jestem w stanie zrozumiec bo poki z nimi mieszkam to po prostu tak jest i juz. nie mniej wkurwia mnie to, ze trktuja mnie czasem jak licealistke, a ja mam prawie 25 lat... mam prace, studia musialam z pewnych przyczyn rzucic, ale od pazdziernika zaczynam od nowa. jedyne co mnie dreczy to nerwica i fakt, ze odizowalam sie od znajomych, olali mnie z mojej wlasnej winy. dlatego moje zycie to praca, po pracy wracam o 18 do domu i tak juz w nim zostaje. w weekendy sama sobie funduje rozrywki, kino, teatr czy zakupy - zawsze ide sama. no i trudno, mam sie zabic z tego powodu, ze starzy ze mnie zrobili odludka bo mnie trzymaja pod kloszem? nie daj sie zaszczuc. a jak niektorzy tu pisza o cpaniu i chlaniu - sorry ale dla mnie argumentem nie jest fakt ze ma sie zjebanych rodzicow. chcecie byc tak samo zjebani jak oni? to trujcie sie dalej narkosami, wasza sprawa. skonczycie w pierdlu albo na odwyku i to bedzie gorsze niz siedzenie starego przed kompem.

Gość tez mam fobie i winie
za to sytuacje rodzinna. z tym ze ja jestem od was starsza bo juz stuknelo mi 32 lata. nie mam pracy , faceta. nie mam wlasciwie nic :-(

Gość nie zmienisz ich
przecież ja nie napisałam, że ćpam czy ćpałam... :O

Gość atanma
biedulki :( [głaszcze po głowie ]

Gość TH is IT C
Jestescie dziewicami ?