Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny

Polecane posty

Gość jakby byl z niego Collin to by
mial na peczki chetne :D

Bawi mnie też to, że jak niby jest się urodziwym to powinno się mieć zajebiste życie i od razu pełno adoratorów. Chodzi mi o ten komentarz "Wybacz ale jakbys byl podobny to dawno bys mial laskę a nie uzalal się" Napisał, że problem tkwi w czym innym:)

Darker ale nie ma co się poddawać. Ja też zostałam w życiu zdradzona przez faceta, a jeden którego szanowałam chciał mnie zgwałcić. Trochę trwało aż się podniosłam, ale było warto. Dobra ja już kończę dawać te "złote rady" i smigam spać.

" wyrosłam na dość atrakcyjną babkę to wasze zachowanie względem mnie zmieniło się o 360 stopni, i nie ważne jest to czy jestem inteligentna," masz racje inteligentna i ty to nieważne bo 360 to pełne koło. tego od podstawówki uczą :classic_cool:

Już widzę tą satysfakcje na twarzy, yeaa ona napisała 360 stopni więc musi być straasznie tępa :] Zrobiłam błąd i się do tego przyznałam, ale możecie dalej psy wieszać.

Gość darka1755
przede wszytskim nie sluchaj darkwera bo to idiota mierzacy wszysctkich wlasna miara, ona patrzy na kase i wyglad poza tym jest zgorzchnialy i widac w postach ze chce ci tak doradzic zebys nie znalazl dziewczyny, musisz po prostu rozmawiac, brzydsza predzej zechce brzydkiego, nie znaczy ze latwiejsza ale bardziej patrzaca na wnetrze

Gość darka1755
Darker (proszeniepisac@gmail.com) "Szczególnie jak się kogoś kocha- bo miłość jest egoizmem we dwoje." Autor ma tego pecha, że nikt go nie kochał ani nie kocha. ale moze go ktos pokocha a ciebie na [ewno nie, z twoim charakterem nie wyjdzie ci nawet jakbys probowal 1000 razy i nawet jakbys spal na milionach i wygladal jak dicaprio

Gość darka1755
Darker nie wyszlo ci i chcesz teraz zeby innemu tez nie wyszlo, nie wyszlo ci bo z takim jak ty sadzac po postach zadna nie wytrzyma!

Ja rozumiem, ale ble ble nie ma 170 wzrostu tylko 164. Jak nabierze masy to będzie wyglądał jak Gosiewski

jesli chodzi o wzrost to dużo nie zrobisz, co najwyżej możesz jakimiś hormonami sie wspomóc

ble ble nie narzekaj tylko do działania się bierz:) poszukaj brzydszej dziewczyny jak ktoś Ci tu radził, zadbaj o to żeby mieć naprawdę zayebisty charakter. A Ty Darker faktycznie bardzo zgoszkniały się robisz, gadasz jak stary dziad, a młody facet jesteś, swoją drogą czytałam topik i widzę że jesteśmy po fachu....:p

Ble ble nie tylko musiałby znaleźć brzydszą, ale także dużo niższą dziewczynę, a to byłoby bardzoooo trudno.

nie musiałaby być dużo niższa, wystarczyłoby jakieś 5 cm....są takie dziewczyny, które też chciałby mieć kogoś w swoim sercu. Tak naprawdę każdy zasługuje na miłość, a nie każdy wygląda jak z okładki, więc tylko kwestia poszukania odpowiedniej/odpowiedniego.

Skoro jest zmuszony wybierać spośród kobiet poniżej 160cm, to znacznie zmniejszają sie jego szanse na znalezienie takiej, której spodobałby się z wyglądu. Mniejsza grupa docelowa, mniejsze prawdopodobieństwo wygranej.

cream to była taka p-r-z-e-n-o-ś-n-i-a :O chodziło mi o idealny wygląd. Robcie jak chcecie, ja myślę że moglibyście szukać;)

korjonos a może są dziewczyny którym nie przeszkadzałoby bycie z niższym facetem.

Pewnie są , ale znów kłania sie matematyka - takich dziewczyn jest z pewnością o wiele mniej niz takich, którym by to jednak przeszkadzało.

chciałam doradzić, bo to nie jest sytuacja bez wyjścia:D jak widzę czasem brzydkiego chłopaka i ładną dziewczynę lub na odwrót to zastanawiam się co on/ona w niej/nim widzi...także ludzie się różnie dobierają;) ale najlepiej dobrać sobie towarzystwo wzajemnej adoracji w postaci bnb, przegrałem życie, prawiczek for life i innych offerm i się wzajemnie nakręcać. A róbcie co chcecie, ja spadam na rower bo babki już upieczone:p

Eh korjonos masz chyba trochę racje z tym wzrostem. To kobiety często narzekają, że są niskie jak mają 164, a co dopiero facet?:(