Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny32424

z takim wyglądem żadna mnie nie chce

Polecane posty

Gość ie jest źle ...

Gość budrya
człowieku, nie bądź śmieszny! fizycznie wszystko z Tobą w porządku, założe się, że powód tego, że jesteś samotny to nie wygląd, ale charakter, sposób bycia, czy też może niska samoocena! weź się w garść, otworz na ludzi i nie narzekaj tyle bo ludzie mają o wiele gorsze problemy, rodzą się bez nóg, rąk czy też z różnymi zniekształceniami i cieszą się życiem!

Trochę pewności siebie. Może nie jesteś typem przystojnego macho na którego leci większość dziewczyn, ale "każda potwora znajdzie swojego amatora". Mam kilka kumpli, którzy na pewno piękniejsi nie są, ale mają śliczne, mądre dziewczyny, które przyciąga do nich ich charakter, styl, charyzma. Nie widziałeś nigdy dziewczyny która nie jest piękna a ma wielu adoratorów? Jest kobieca. Tak samo jest z facetami - bądź męski, dobrze się ubierz, wyposaż w trochę pewności siebie i na pewno wkrótce kogoś poznasz.

Gość Lukrecja...
Zmień trochę image, bo wyglądasz na nudziarza ... Reszta ok....

Gość przesadzasz, przecież nie
wygląd jest najważniejszy :) Mój facet nie jest mega przystojniakiem i kiedy pierwszy raz go zobaczyłam byłam w szoku, chudziutki brzydalek z odstającymi uszami i szopą na głowie :p Później lepiej go poznałam i pokochałam za to kim jest. Koleżanki śmiały się ze mnie, bo zawsze miałam powodzenie u super przystojniaków a musiałam akurat wybrać jego. Teraz mi zazdroszczą takiego faceta, który dba o mnie i mnie kocha. Już niejedna próbowała mi go "odbić". Jeśli jesteś dobrym człowiekiem to na pewno znajdziesz dziewczynę która Cie pokocha i będzie z Tobą.

Gość samotny32424
mam wykształcenie gimnazjalne. Nie mam roboty bo ciężko z nią. Jestem bezrobotny od kilku lat.

troche pewności siebie, bo to na pewno pomaga i wiele kobiet kreci. fakt troche wygladasz na nudziarza, ale z tym mozna cos zrobic, jedyne czego nie da sie zmienic to ososbowość.

Gość Lukrecja...
Chłopie weź się za siebie ... Po co Ci dziewczyna, skoro nie masz rokowań? Liczysz, że stworzycie rodzinę i ona będzie pracować na Ciebie? Czy jak? Ludzie poznając się, myślą o związkach, a potem rodzinie ... Ty w tej sytuacji jesteń bez rokowań ... Musisz coś więcej dać od siebie, niż tą jedną część siebie ... :P Musisz być solidnym filarem!

Gość Lukrecja...
Czego Ty chcesz od dziewczyny? Darmowego seksu, pocieszenia oraz utrzymania? I jeszcze czego? A co masz zamiar ofiarować jej?