Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamkogoś

Nigdy nie miałam faceta

Polecane posty

Przyjaciółki nabijają się ze mnie że umrę jako dziewica i nie dają mi spokoju kiedy mówie im że to moja sprawa kiedy to zrobie a one się śmieją i tak

Nie oglądaj się na nie. Wiem, że presja bywa nieznośna, ale nie poddawaj się i rozglądaj dookoła, żeby kogoś fajnego nie przegapić:)

Gość a ile masz lat?

Hm..i Ty jeszcze nazywasz "przyjaciółkami"?? Dziewczyno olej je... masz racje, to Twoja sprawa, kiedy i z kim to zrobisz. Poczekaj, aż będziesz naprawdę gotowa na, zarówno fizycznie, jak i emocjonalnie. Nie słuchaj tego co one mówią, słuchaj tego co mówi Twoje wnętrze... Nie ma do czego się spieszyć...tylko naprawdę dojrzała osoba, może docenić jak wspaniałym "darem" jest sex i przyjemność z nim związana. Pozdrawiam

Mam 19 lat ale to nie ważne , one twierdzą że jestem dziwna bo mają to już dawno za sobą. Czekam na tego jedynego by to z nim przeżyć ale jak poznaje niby fajnego kolesia potem okazuje się palantem

Palantów nie brakuje a myślę, że tylko starszy koło 30ki jest dojrzalszy, więc nie wiem czy to jakieś pocieszenie dla ciebie

Gość a ile masz lat?
no wazne, wazne, bo jak bys napisala ze masz 35 lat i jestes dziewica, to bym sie bardzo zdziwila, choc wiem, ze i tak bywa. jedyne co ci moge powiedziec, ze swojego doswiadczenia, to to, ze u mnie bylo tak samo-na zasadzie ze 19 lat, zadnego zwiazku za soba, zadnego w perspektywie. kolezanki czy przyjaciolki smiac sie nie smialy, ale i tak niektore z nich na pewno uwazaly mnie za dziwolaga ;) jedna mi mowila, no ze moglabym juz sobie kogos znalezc, ze to juz ten wlasciwy wiek. ale tez trafialam na dupkow. z jednym z nich przezylam pierwsze pocalunki, z drugim dupkiem pierwsze pieszczoty, teraz jestem z innym i z nim jeszcze inne doswiadczenia. aha i poki co nie jest dupkiem ;) tak naprawde z facetami zaczelam w wieku 20 lat. nie wiem czy to cie pocieszy czy zdoluje (bo zaraz napiszesz ze 20 to juz za rok masz:P), ale wierz mi, zanim to wszystko przezylam, czytalam mnostwo takich topikow na kafe, lalalam lzy, sama tu pisalam topiki.. no masakra:) ale ten czas minal poki co.

wiek nie gra roli tyle tylko żeby można było się ze sobą dogadać , a nie tylko sex i nic więcej tak to nie chce

teraz muszę iść jak co to pisać że jest ktoś chętny by pogadać to prześlę mu GG a teraz idę Pa miłych snów życzę :* ( mam zapisany ten temat )