Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kresowicz

zwiazek z kobieta z dzieckiem ...

Polecane posty

Jak bym miał kogoś skrzywdzić to porwałbym mu dziecko, któremu wyłupił bym oczy i wszył pod powieki żywe owady. I odesłał z powrotem. Nie masz pojęcia o okrucieństwie :o.

Kali Ale też ludzie się starzeją. Nikt nie będzie wiecznie młody, więc i twarz, i ciało się zmienia - niezależnie od tego, czy ktoś ma nadprogramowe kg, czy nie ma. To są procesy biologiczne które powstrzymać może ewentulnie chirurg, a i to nie w każdym przypadku - więc też nie można tłumaczyć odejścia tym, że ktoś zbrzydł - bo starość dotyka każdego. U mężczyzn wtedy jest syndrom wieku średniego, który to wpływa na ich zainteresowanie młodszymi kobietami - jędrniejsze ciało etc. Wiadomo - co innego przybranie po ślubie 20 kg, bo na to wpływ jest (oprócz ciąży), a co innego starzenie się - na nie wplywu nie ma :) A i panowie też mają tendencję do zapuszczania się - przysłowiowe 'z kaloryfera zrobił się bojler ;)' Ego - nie tylko babskie ;) Wy, mężczyźni, też macie ;) Co nie zmienia faktu że niejednokrotnie upadek z ego na IQ spowodowałby wielkie BUM (u obu płci). Kate - raczej nie chodzi o to, że ktoś chce przyjść na gotowe, a o to, żeby po 'złapaniu króliczka' nie zrobić z siebie karakana, i nie uznać, że skoro się już kogoś ma i nałożyło się dżipiesa na palec, to można się przestać starać. Właśnie wręcz przeciwnie - trzeba się starać o utrzymanie związku :) OBIE strony rzecz jasna. 'do kaliban podszyw' Per babsztyl to się sama do siebie zwracaj :) Ja tam lubię widzieć, z kim dyskutuję, bo ludzie mają nadmierne tendencje do tworzenia sobie alter ego w internetowej rzeczywistości, coś a la second life - i udają chojraków, piękności, robią z siebie Housa i Pamelę Anderson. A ja cenię sobie brak pozorów, lansu i udawania :)

Gość kate0101
Masz rację Ona chodzi o to żeby po ślubie też się starać i obie strony bo jak tylko jedna się stara a druga to olewa to w końcu brakuje sił i ochoty

Gość ona a ty sie tak nie wymadrzaj
jestes zwykla przecietna dziewucha jakich wiele na ulicach wielu ludzi z kafeterii jest naprawde ladnych ale to nie powod zeby wstawiali tutaj swoje foty

Ona.. => Starzenie się nie usprawiedliwia zaniedbania ciała. Czy starość musi koniecznie przychodzić już po 40stce? Oznaczać wały, niemotę i zgrzybiałość? Litości. Teraz 18letki ładują się na ruchome schody, a ja "stary dziad pod 30 zawsze zasuwam po stopniach. A czyja mówię, że faceci się nie zapuszczają? Bebzony wielkości piłki plażowej wywołują u mnie odruch wymiotny. Szczęściem mi to nie grozi jestem uzależniony od biegania i od piwa wolę wódkę :P. Tyle że męskie ego da się łatwo zaspokoić: ot skuć komuś ryja i się nachlać. Mężczyźni jak płeć nie potrzebują, brzęczeć wypominać i kopać leżącego (metaforycznie oczywiście). Kobieta zaś, jak ten giez, kąsa, kiedy człowiek chce w spokoju wypocząć. Na jakies poważne rozmowy jej się zbiera akurat kiedy facet zrobi sobie drinka i usiądzie do książki po raz pierwszy w tygodniu... Oczywiście jest i na to lekarstwo: zmienić kiedy tylko objaw wystąpi po raz pierwszy :p A propos zdjęć :tu masz rację, jednakże znając babską złośliwość, moje po zamieszczeniu tutaj pewnikiem wylądowałoby na portalu gejowskim ;) Co mogłoby mi nieco zaszkodzić w pracy - świat, wiadomo, mały jest.

kate - to wtedy temu, co mu się nie chce starać, wiadro zimnej wody tudzież 'obić ryja na szybkości' ;) A tak na serio to moim zdaniem idzie wyczuć wcześniej, kto jest jakim człowiekiem, i czy będzie się starał. Jeśli przed ślubem ktoś się nie starał, to po ślubie starać się nie będzie tym bardziej. A takich co udają też można wyczuć, czy tam sprawdzić... offerma - nie :P Powiedziałam że byłeś blisko, i to Ci powinno wystarczyć :) 'ona a ty sie tak nie wymadrzaj' - powód wstawienia foty podałam, i nie mam zamiaru dodawać nic więcej. A uzasadnianie nieprzyjmowania czyichś poglądów czy argumentów, tudzież nie zgadzania się z nimi, wyglądem danej osoby jest przejawem ograniczenia umysłowego, capice? Kali Zmarszczek i obwisłości nie pokonasz, nawet najlepszymi kosmetykami i sportem (co nie znaczy że nie ma potrzeby ich używania i praktykowania) ;) Sport pomaga, ale też nie jest cudotwórcą, podobnie jak zdrowe odżywianie się i cała reszta. Może opóźnić ;) A co do wyczucia czasu w sprawie poważnych rozmów to fakt, nie każda posiada tę cenną umiejętność :) Ale są takie, które posiadają, a pomimo tego mężczyźni o rozmowach słyszeć nie chcą ;) Ja jestem zwolenniczką rozmawiania - jak jest coś nie tak, to lepiej porozmawiać i wyjaśnić, a nie dusić w sobie i się nabuzować :) Tylko w odpowiednim momencie ;) Zdjęcie miałam inne kiedyś, ale z powodów które wymieniłeś zmieniłam na utrudniające rozpoznanie tudzież wykorzystanie do niecnych celów ;)

Gość ona a ty sie tak nie wymadrzaj
nie jestem zwolennikiem wstawiania fot na kafeterii jestes zwykla szara mysz jak na moj gust, znam wiele ladniejszych od ciebie, ale jak sie sobie podobasz to twoja sprawa

Moja sprawa, i tylko i wyłącznie moja :) Ale jak widać coś z tymi 'ładniejszymi' jest nie tak, skoro siedzisz na kafeterii i prowadzisz dyskusję o zdjęciu obcej dziewczyny.

Gość WujekDobraRada z Kaffeettee
>> Ona > brawo za odwagę, minus za brak samokrytycyzmu w stosunku do swojego wyglądu. Braki > masz brzydkie grubawe dłonie z krótkimi palcami, krępa budowa ciała, zwykła twarz, tandetne ciuchy. Nie odbieraj tego jako przejaw złośliwości. Dajesz swoje zdjęcie na publicznym forum to licz się ze wszystkimi konsekwencjami.

Ona.. => Zmarszczki i obwisłości to akurat kłopot kobiet :p. Dlatego rozsądnie jest za małżonkę wziąć kobietę 10 lat młodszą (i oczywiście zainteresowaną jakimś sportem). Zbrzydnie jak facetowi i tak już te kwestie będą obojętne ;) Tyle że nie muszą się pojawiać wcześnie. Ludzie zupełnie o siebie nie dbają: baby tyją, faceci dziadzieją. a potem zdziwko, że kilka lat po ślubie podpęd seksualny zanika. Poza tym kobiety nie rozmawiają. One tylko mówią. Masz pewnie sporo znajomych. W ilu przypadkach dziamgotanie coś im dało? Gdy statystyczna kobieta umiała słuchać nie musiałaby potem kłamać jadaczką. Ale to chyba jakiś skrajny narcyzm, umiłowanie swego głosu czy coś. Autostereotypem jest, że kobieta sprawniej się komunikuje. A ja twierdzę, że u znakomitej większości przedstawicielek tejże płci, w tej sferze występują ogromne braki. Ot choćby to dopowiadanie sobie. Chyba jestem zbyt zdrowy psychicznie, żeby pojąć zamysł matki natury, gdy stworzyła tak pokręcone stworzenie. :P

Gość mondorynka
chyba cos od tematu glownego odbiegliscie.

Gość kiła i mogilła
znów rozmowa zeszla na psy a temat ciekawy i wazny

Gość mondorynka
dokladnie

Gość głos wnętrzny
Kaliban tyś ograniczon jak piaskownica :/ Jak można takie dyrdymały upubliczniać?!!!!! Ratunku przed takimi!

Gość pedro amo do wara
i jak tam Kresowicz ci się wiedzie? :)

Gość też pytam
:-)

Gość arlecioraoraora
HEJ!!!JA JESTEM TZN BYŁAM SAMOTNĄ MAMĄ Z 2 LETNIA CÓRECZKĄ.OJCIEC DZIECKA JEST OBECNY W NASZYM ŻYCIU W OGRANICZONY SPOSÓB TZN PRZYJEŻDZA POD BLOK CO 2 TYG I MOJA MAŁA JUZ 6 LATKA SCHODZI I JADĄ SPĘDZIĆ RAZEM SOBOTĘ A JA I MÓJ PRZYSZŁY MĄŻ DAJEMY JAZZU W ŁÓŻKU.DUŻO ZALEŻY OD KOBIETY.MUSI ONA WYZNACZYĆ GRANICE INGERENCJI W WASZE ŻYCIE.JA NIE DYSKUTUJE Z BYŁYM O PRZEDSZKOLU ,CHOROBACH ITD.JEZELI ZOBACZYSZ ZE TWOJA KOBIETA JEST NASTAWIONA NEGATYWNIE DO OJCA DZIECKA,ZE TY JESTES WAZNIEJSZY NA PEWNO NIC NIE STANIE NA PRZESZKODZIE ZEBYSCIE SPROBOWALI.KOBIETA ZDZIECKIEM NIE JEST ZŁEM.!!!!!!!!1ILE OSÓB SIE ROZWODZI I POZNIEJ TEZ ZAKLADAJA NOWE RODZINY.CZYM SIE ROZNI SAMOTNA MAMA KTORA NIGDY NIE WYSZLA ZA MĄŻ A ROZWÓDKA ZDZIECKIEM.?????NICZYM JA Z PEŁNA ODPOWIEDZIALNOSCIA POLECAM SPROBOWAC POGLEBIC TA ZNAJOMOSC POD WARUNKIEM ZE TWOJA PARTNERKA ZAPOMNIALA NA DOBRE O BYŁYM I WYNAGRODZI CI TRUDNA SYTUACJE.

mi tam sie Ona.. podoba, normalna dziewczyna widać ze wesola a nie jakas ksiezniczka.Niewiem czego na nią najezdzacie.

Gość para noszy
Tera coraz wiecej kobit z dzieckiem zostaje, bo wiencej rozwodów... Za niedugo to bendzie norma i moze wreszcie ludzie benda ze soba z miłoci a nie z obowiazku!

Gość mnjh
Niech jakiś facet napisze z doświadczenia.

Gość mnjh
Jak to jest być z kobietą mającą dziecko. ?

Gość krzysiek26........
odpada kobieta z dzieckiem ma sojego meza ma byc przy nim!!!!!!!!!!!!

Gość mnjh
Jeśli jest mężatką to ok. Co jeśli samotnie wychowuje dziecko lub jest rozwódką ?

Gość krzysiek26........
jak miał ślub kościelny to ma zostać przy mężu inaczej będzie przeklęta chyba ze została oszukana przed ślubem

Gość mnjh
A jeśli ma dziecko a nie była i nie jest mężatką ?

Gość krzysiek26........
czyli dziecko nieślubne? prze wpadkę? do Boga sie zwroc co masz robic....

Ślub kościelny można także unieważnić. A być z kimś tylko dlatego, że jest ślub kościelny, to marnowanie życie sobie i tej drugiej osobie.

Gość mnjh
Krzysiek daj już spokój ;-) nie chodzi tu o mnie tylko temat interesujący. Jak mężczyźni postrzegają kobietę z dzieckiem. ? Czy jest dla nich pełnowartościową partnerką ? Pełnowartościowym człowiekiem ?

Gość mnjh
Ciekawi mnie jakie zdanie ma na ten temat Kresowicz ? :-)

Gość krzysiek26........
Odpada!!!! na biorę wolna panne!!