Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossa na trawie

czy on naprawde mnie kocha czy tylko chce wykorzrzystac?? pomozcie

Polecane posty

Gość rossa na trawie

przyjechal do mnie , jest 8,5 lata straszyu ode mnie, ja mam 18,5. w tym roku matura. wlasnie zdalam prawko. zakochalismy sie na necie, po 2 mies. rozmow na telefonie przyjechal z dala ,mieszka gdzies u rodziny tu, spotykamy sie u niego, lub po miescie chodzimy, mialam faceta 2 lata, zaszlam z nim w ciaze,ale musialam usunac,rodzice... a ten jest bez pracy nie pracuje ,chodzi o kulach,nie ma prawka ale jest sliczniutki. codziennie sie kochamy,daje mu to czego mu trzeba. jak zerwalam z bylym to mialam jednego jeszcze przez miesiac i z nim nie zerwalam tylko nas przylapal jak z tym si ecalujemy. powiem ze ten nie zachowuje sie jak 27latek,szczesliwy,kochamy sie nad zycie, ale czy facet ktory chce tylko sexu to bedzie mi wszystko obiecywal? troche sie boje ze mnie zostawi. mial duzo dziecwzyn, 2 zostawil a byl z nimi dlugo, lataka za nim nadal. i czy mi sie cos nie odwidzi , bo on jets niepelnosprawny,a zauroczylam sie i nie wiem moze nie widze jaki jest chory, i ze nie robi.ja jestem bogata

dziecko idz lepiej wyskrob sobie pisankę ;) lepiej na tym wyjdziesz :D

Gość rossa na trawie
ale ja pytam powaznie. kocham go bardzo. obiecuje ze bedzie ze mna zawsze. moze on szuka zony o 8 lat mlodszej. co w tym zlego. pisze tylko tutaj, bo na gg dostalam jakies 2 informacje ,ktos ze znajomych pewnie ..ze to zenada ponizenie wstyd smiech i zal. bo fakt mialam problemy ,usunelam ciaze,ale z tym moglabym zrobic wszystko

rossa ale ja mówie poważnie ... wstan od kompa , ugotuj jajko i je wydrap :) Do miłości i zwiazku pasujesz jak Frytka do aktorstwa ;)

Gość dokładnieeee
bla bla bla... nie ma to jak naiwne dziewczątko

Gość moj misiu pluszowy
tez jest sliczniutki ;)

Gość hmmmmmmsss
hahahhahahhhhhahahahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,marne prowo,dziwnym trafem ten chlopak juz wczesniej tutaj pisał i jego byla laska tez. dobre :D