Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurls.08

WYPOWIEDZCIE SIĘ NA TEMAT TEJ DZIEWCZYNY- FOTO;)

Polecane posty

Gość 12345654321
Ludzie popisali ci ze jestes maszkara to zakladasz nastepny temat i kolejne zdjecia zbey w koncu ktos przyznal ze jestes cudowna ZENUJACE INFANTYLNE ZALOSNE

Gość wyglada na taka mila
wesoła, sympatyczną, normalną. za to wielki plus

Gość jak odszedłeś to przestań
BRZYDKA, GRUBA, OBLEŚNA, WIEJSCKA, ZNISZCZONE WŁOSY, ZNISZCZONA CERA, BRAK GUSTU, BEZNADZIEJNA, OKROPNA, BAMBERA, TRAGEDIA, TŁUSTA, KRZYWE GRUBE NOGI, ORLI NOS - to tylko niektore slowka ktore mi sie kojarza z tym potworem :o

Gość pollla-colla
BRZYDKA, GRUBA, OBLEŚNA, WIEJSCKA, ZNISZCZONE WŁOSY, ZNISZCZONA CERA , BRAK GUSTU, BEZNADZIEJNA, OKROPNA, BAMBERA, TRAGEDIA, TŁUSTA, KRZYWE GRUBE NOGI, ORLI NOS - to tylko niektore slowka ktore mi sie kojarza z tym potworem - nie przesadzasz? skąd taka nienawiść? dziewczyna może nie jest miss świata ( a ile z nas jest;p?) ale nie jest jakaś tragiczna! opanuj sie, naprwawde! GRUBA??? TŁUSTA??? wydaje mi sie bardzo sczupła i drobna, a slepa nie jestem

Gość jak odszedłeś to przestań
Ta dziewczyna wkleja od pol roku swoje fotki na kafe, chcac aby jej przyznano iz jest ladan. A ladna nie jest. Zapomnialam dodac iz jest jeszcze GLUPIA i PUSTA!!!!! Wiekszosci chce juz sie rzygac od zdjec tego paszteta :O

Gość 12345654321
pollla-colla Chodzi o to ze dziewczyna setny raz wstawia sowje zdjecie. Za kazdym razem ludzie jej pisza ze ladna to nie jest ale ona sama na swoj temat uwaza zupelnie co innego i wstawia komentrze pod roznymi nickami ze jest przepiekna itd. Ludzie maja jej juz dosc !!!

Gość mojaopiniajesttaka
jeste mdziewczyna oceniam cie na 3 na 10 .Brzydkie wlosy ,trwala ci nie pasuje ,brzydka twarz nos ,brzydka figura lekka nadwage widze ,styl ubierania beznadziejny wygladac niespecjalnie ,zwyczajnie i tandetnie

Gość WQQQQ
PAAAAAAAAASKUUUUUUUUUUUUUUDA :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość pollla-colla
12345654321 - nie wiedzialam, ze wkleja fotki, nie jestem tu często, w temacie nie jest napisane, ze to jej zdjecia;), przepraszam;) ale wiesz, troszke mnie to przeraziło, że ktoś tak strasznie ją pojechał, bo może piękna bardzo nie jest, ale nie jest gruba, czy coś, i dlatego tak napisałam... pozdrawiam Cię;)

Gość ta dziewucha to mutant
z gębą napuchniętej sprzedawczyni z mięsnego

Gość pchełka25
jesteś gruba, gęba aż ci pęka w szwach od tłuszczu , niczego ci nie zazdroszcze ,ja bym sie nie pokazywała nikomu, i nie mówie tego bo jesteś jakaś podła, to szczery, normalny wpis

Gość pchełka25
hahahhhaha:))))))))padam !!ze smiechu, ten wpis o tej babie z mięsnego jest najlpeszy, najbardziej trafny!!bravo dla mojego poprzednika!!dobry obserwator z ciebie:)!!!!!!

Gość pollla-colla
12345654321- obserwując Twoje wypowiedzi, wnioskuję, że mądra z Ciebie osoba,więc chyba sam przyznasz, że niektóe komentarze, zwłaszcza o otyłości są mocno przesadzwone... PCHEŁKO, czy nigdy nie widziałaś grubej osoby? dziewczyna waży może 55 kg, a tu takie komentarze;( tak szczerze, ja waże 70 kg (172), mam ciałka, jestem na pewno grubsza od tej dziewczyny, i nie uważam się za jakąś grubaskę...

Gość 12345654321
pollla-colla Faktycznie nie uwazam ze jest gruba jedynie buzia pyza. O reszcie sie nie bede wypowiadala bo dziewczyna nie przyjmuje nawet lagodnej krytyki.

Gość radiowóz na sygnale
już mi się rzygać chce jak patrzę na tę mordę, ile można? 😴

Gość zara zara
zara padne pani z miesnego pasuje idealnie hahahahahahaahahaaha!!

Gość Niestety ale
Wolę skromniejsze kobitki.Skromny ubiór to podstawa.Liczy się dla mnie piękne wnętrze.Uroda przemija.

Gość ma ladna buzie i wlosy

Gość brum brummmm mmm
55 kg? :D bo padnę ta zwała waży 55 kg? to chyba ma 120 w kapeluszu :D dziewuch brzydka, grube niesubtelne rysy dziadowsko-szmaciarski styl i najgorsza ta solarowa opalenizna tłusta, nalana, świecąca się twarz no tragedia ale ma też odwagę, by mając taki wygląda pokazać swoje zdjęcia

Gość pollla-colla
brum brummmm mmm- tak mi się wydaje;) dziewczyna nie wygląda na wysoka, ja waże 70 kg, przy dość wysokim wzroście i jestem "grubsza"...więc tak myśle, że z 55 waży, może 58, w kazdym razie takie okolice;) ale oczywiście nie dałabym sobie ręki odciąć;)

Gość aleamanda
fajnanaturalnadziewczynabezszmerówbajerów:D

Gość sruuuuuuu
Kolejna nie dowartościowana małolata. Pusta pusta i jeszcze raz PUSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!