Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daff

jakie panie wybierają młodzi mężczyźni ?

Polecane posty

Gość daff

oto mój problem. mam lat 20, studiuję, 173 cm 83 kg (tak ewidentna nadwaga) zadbana, niebrzydka, zawsze usmiechnięta, rozrywkowa, niegłupia, przyjacielska itp itp... oczywiście wady tez są zawsze kiedy ide z kumpelami na impreze ja oczywiście nie mam powodzenia, pomimo tego, że moje"szczuplejsze koleżanki nie są tak zadbane ja ja, siedzą z naburmuszonymi minami i tylko wybrzydzają - je mają i to w ilośći multum mega wielkiej. zastanawiam się czy może ideał kobiety się zwyczajnie zmienił... Czy to onacza, że faceci nie chcą być z kobietą, z którą mogą porozmawiać jak człowiek z człowiekiem? Dlaczego wybierają takie, które chcą być traktowane jak księżniczki i trzeba im nadskakiwać? Oczywiście nie tyczy się to wszystkich to ostatnio zaobserwowane zjawisko.

Gość a gdzie gospodyni???
latwe

Gość zonaty maz
pokac swoje zdjecie to ci powiem co jestes warta

Gość daff
nie bede pokazywać swoim zdjęc stary zboku

nie przejmuj się, na imprezy zazwyczaj przychodzą wylansowani kolesie, z którymi i tak nie ma o czym gadać, oczywiście są też wyjątki, ale te z kolei są nieśmiałe i ciężko je zauważyć.

Gość yyuuuuu1
co to znaczy niby, że jestes zadbana? że nie masz 3 cm odrostów, masz ogolone nogi i pomalowane paznokcie itd? i co z tego? pełno takich kobiet. kobieta z 30 kilową nadwaga nigdy nie będzie budzić powszechnych zachwytów. a już na pewno nie na dyskotece, bo nie jest to miejsce do którego ludzie przychodzą aby poznać twoją wyjątkową osobowość. więc jak ci zależy na adoracji, to schudnij! a dbanie o siebie, to nie tylko zrobione pazury, ale przede wszystkim dbałość o własne ciało- regularne ćwiczenia i zdrowe jedzenie.

Gość daff
tak wiem, studiuję medycynę :)

Gość a jak tam twoja waga
?

Gość To schudnij, przeciez
ty to potezne babsko jestes. Z taka tanczyc to jak z lokomotywa.

Gość daff
wiem, że to trudno to sobie zwizualizować ale ja jestem całkiem sexi nawet... Mam jakieś tam powodzenie, najczęściej u starszych facetów typu 30 lat. Niestety teraz wśród rówieśników dużo mniejsze. Nie jestem zadną lokomotywą. Mam kobiecie kształty, lubie siebie.

Gość Gdybys studiowala medycyne
to bys wiedziala, ze nadwaga jest nie zdrowa. Jeszcze w tak mlodym wieku, ty nawet jeszcze dzieci nie rodzilas, potem beda cie toczyc. Troche samokrytyki, spojz na swoj brzuch i waly tluszczu.

Gość Gangbang Miszczu
Mogę wjechać ci na chatę z siedmioma kumplami i poczęstować ośmioma strumieniami gorącej parującej spermy :classic_cool:

Gość 30 letni facet
co masz do trzydziestoletnich facetów?

Gość Jestes sexi dla starszych
panow, bo tusza postarza, czlowiek sie inaczej rusza. Nie ma w tobie dziewczecej urody, tylko wygladasz jak baba.

Gość daff
nie mam wałów tłuszczu... Chyba są tu tylko zakompleksione anorektyczki, które też narzekają na brak zainteresowania u facetów. Miałam już chłopaków i byłam w związkach. Tylko od 2,5 roku nikt sensowny sie "nie zgłosił"

Gość daff
jeżeli chodzi o mnie to jestem aktywna fizycznie, raz w tygodniu aerobik (ze względu na dużą ilość nauki) wszędzie chodzę pieszo, a co do jedzenia to jem normalnie. Ze mną raczej jest wszystko ok mimo kilku cm za dużo tu i tam, myślę, że ogólnie podobam się ludziom. Natomiast bardziej ciekawi mnie psychika 20-24letniego faceta.

Gość ale chcesz do tego tylko ..
Taa rzeczywiście jesteś bardzo inteligentna skoro tak nazywasz swoje koleżanki. Widocznie są one jednak bardziej atrakcyjne, a ty masz za wysokie mniemanie o sobie...

Gość daff
32 lata ? Ale chyba było warto ? kolezanki jak kolezanki zadnych szczegolnych zazyłosci... nie mam za wysokiego mniemania o sobie, jestem bardziej realistką, zarówno znam swoje wady jak i zalety . tylko dlatego, że są szczuplejsze to oznacvza, że są lepsze ? to chyba jakaś kpina

Gość defghj
Dziewczyno po co Ty sie tlmaczysz tym chamskim ludziom

Gość daff
też lubie starszych ale 6-10 lat to dla mnie za dużo. Myśle, że teraz z tymi facetami będzie coraz lepiej heheh ;)

Gość daff
bardzo możliwe ;) póki co to te 30 jednak troszkę za dużo :) a tłumacze się bo nie ukrywam, że to akt desperacji

Gość Robson03082005
Pojebana jesteś. Pomyśl dlaczego (poza kasą) nastki lgną do kolesi w okolicach trzydziestki... :P

Gość daff
no ja wlasnie nie wiem czemu

Gość Lukrecja...
Coś z Tobą nie tak ... Piszesz, że tak się podobasz ludziom i pytasz dlaczego nie podobasz się rówieśnikom? :O

Gość Lukrecja...
To może informuj ich, że to Ty jesteś tą zadbaną, a nie te, na których chce Ci się .... Widocznie cały Twój rocznik i pobliskie mają problemy ze wzrokiem ... oprócz Ciebie oczywiście .... :P

Gość Powiedz Daff jaki rozmiar
odziezy nosisz 42, czy 44 ? 20-latka ma normalnie z 34-36, i stope masz pewnie 42 Ludie drobne kobietki , delikatne . A chlopak 24- letni , tez nie gustuje w tak wielkiej. Logiczne. Szuka dziewczyny jak z zurnala a nie kola gospodyn wiejskich.

Gość taaaa najlepiej
jakie to latwe najechac na facetow ze nie interesuja sie kobietą z przynajmniej 20 kilową nadwagą, a samemu miec wysokie mniemanie o sobie...wiesz co? ja sie nie dziwie ze nikt cie nie chce, skoro nie dosc ze masz spora nadwage, to jeszcze w facetach widzisz problem (ze tego nie akceptuja) i na dodatek glowe w chmurach nosisz.

Gość 13-latka ma dzial dzieciecy
a 34 ,jest dla kobiet. Zrozumiale ze przy wzroscie 170- 36-38, ale 83 kilo . No przesada. Przeciez to masa ciela, to nie kobiecos.Mezczyzna 180, tak wazy.