Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daff

jakie panie wybierają młodzi mężczyźni ?

Polecane posty

Gość daff
więc podążacie za trendami tak hahah nieźle... Czyli co waszym zdaniem nie mam szans, żeby ktoś się mną zainteresował ? Jak uważacie?

Gość Masz szanse jak bedzie
polowanie na niedzwiedzie..... Ze cie trafia

Gość taaaa najlepiej
tak, wszyscy sa zli i maja spaczony gust, tylko ty wiesz jakie kobiety powinny podobac sie najbardziej...przestan zakladac jakis filtr na rzeczywistosc, spojrz realnie...i schudnij chociaz 15kg.

Gość daff
nie bede chudnąć bo jestem sexi i jestem bardzo ładna

Gość yyuuuuu1
buhaha! widać jaka jesteś wartościowa i fantastyczna! uważa się za bóg wie co, a na koleżanki by się z chęcią wyrzygała..słodkie dziewczę, stworzone do długich interesujących rozmów w cztery oczy.. litości dziewczyno- nie ty jedna nie masz pryszczy i zrobiony manicure. nie masz się co sobą zachwycać z tego powodu. i jaka oburzona na 30 kilo nadwagi- hehe.. przy wzroście 173 cm 53 kilo to jest szczupła figura. 60kg to norma, ale pewnie już są jakieś wałki, chyba, ze figura jest atletyczna- wiadomo, że dużo zależy od budowy ciała, stosunku tkanki tłuszczowej do mięsniowej itp. tak więc moja droga musisz 20 kilo schudnąć żeby dojść do jako takiej przeciętnej figury. masz dużą nadwagę w dodatku w parze z paskudnym charakterem

Gość komentująca
Ja ważyłam 83 kg przy wzroście 173...ale w 9 msc ciąży..tuż przed porodem... To nie zmienia faktu, że kobieta takiego wzrostu nie zawsze dobrze wygląda ponieżej 60 kg!! Nie lansujmy wagi 'wybiegowej'... Pozdrawiam autorkę :)!!

Gość esfds
I czym ty sie roznisz od tych twoich kolezanek? Niczym. Jestes strasznie zapatrzona w siebie. I pewnie sama wybrzydzasz, bo ten za niski, ten za chudy/gruby. Nie masz ani pieknego ciala, ani fajnego charakteru.

Gość MowiliOniejNaiwna
Dlaczego niektórzy doszukują się wad we wszystkich tylko nie w sobie ;/

Gość daff
dlaczego? żeby nie być zakompleksionymi bunkrami. Oczywiście, że wybrzydzam, jak i robią to mężczyźni... Moge robić przecież to samo. A co do "zapatrzenia w siebie", wolę być pewna siebie niż szarą szyszą, która w życiu nic nie osiągnie. Fakt moja wada to zarozumiałość lecz nie na każdym kroku ją pokazuję. Jestem wyjątkowa i tyle, większosć z was nie może się z tym pogodzić, że jest ktoś kto kocha siebie pomimo "wałów tłuszczu" "lokomotyw" i innych pięknych określeń :)

Gość Daff, nie napisalas jaki
rozmiar odziezy nosisz, moze 46 albo xxxL

Gość daff
nosze 40

Gość No i dlatego nie bedziesz
miala chlopaka, ani kolezanki od serca. Ani nie chca cie sluchac, ani podrywac. A oceniaj sie sama dalej, sama sie do swojego tluszczyku przytulaj, jak ci sie tak podoba. Albo idz na wystawe Rubensa. Tam moze znajdziesz amatorow twojej figury, a nie miedzy 24-latkami.

Gość daff
aha i rozmiar buta to 39,5 - 40 ktoś napisał, że NORMALNA 20latka nosi rozmiar 34-36 (ubrań) bardzo mnie to zorśmieszyło bo 36 to bardzo drobne osoby więc może 20latki ale w ...hmmm w japonii ?

Gość daff
właśnie dlatego założyłam ten temat... dlaczego wy tak nienawidzicie grubych ludzi? najwidoczniej coś z wami nie tak :)

Gość Bo nie rozumie jak mozna
byc otylym i wmawiac sobie ze wszystko O.K. Czy ty bys chciala otylego chlopaka. Napewno taki 130 kg, bedzie cie chcial, i bedziesz dla niego,kochana krucha kobietka. I gabarytami bedziesz do niego pasowla. I jego koledzy nie beda sie smiac. Wiesz jaki to obciach z gruba tanczyc.

Gość boze popdlam w kompleksy
czuje sie teraz gruba swinia mam 164cm wzrostu waze 55 kg mam okreglosciu tu i tam ale jak mowicie ze taka waga to norma dla panien powyzej 170 cm to az mi sie smutno zrobilo ile powinnam wazyc? zaczynam sie odchudzac bez kitu

Gość daff
nie rozumie ? ja nie znam takiego zwrotu. Znam jedynie nie rozumieM nie 130 nie bede chciala bo to już jest raczej przegiecie ale moi ex byli szczupli, wszyscy. Jeden ważył chyba nawet jakieś 60 pare kilo... i wcale nie byli jakimiś pasztetami. Trudno wam w to uwierzyć, że więcej ciałka u dziewczyny to może być atut nie wada

Gość Acha to sama grubym
facetem gardzisz, ale ty mozesz byc gruba i "piekna". To byla para on 60 kg , a ty ponad 80. To powinno byc odwrotnie !!!! Ty chyba nim podzucalas i nosilas za niego ciezkie siadki.

Gość a moze jak bys
byla szczuplejsza tez bys byla naburmuszona ksiezniczka ogolnie ludzie hymm z nadwaga sa czesto bardzo sympatyczni przyjacielscy mili i tez zadbani po prostu musisz trafic na odpowiedniego faceta, te z powodzeniem nie martw sie czesto nie za wesolo koncza ...

Gość do boze popdlam w kompleksy
czys ty upadla na mozg dziewczyno ty sie przejmujesz co pisza tu idioci jaka gruba Boze mam takie same wymiary 164 55 ii wszyscy mowia ze laska jestem ze łoo nie chwalac sie i mam plaski brzuch ladne kragle piersi i pupe nie widze w sobie zadnej nadwagi

Gość daff
całkiem zgrana z nas para była :) on był bardzo wysoki i jakoś tak pasowaliśmy do siebie. Zadne komentarze do mnie nie docierały... Ogólnie mam bardzo wesołe usposobienie :) i to co piszecie ani troche nie zachwiało mojej samooceny

Gość Ktos t u nie potrafi liczyc
164/55 173/83 Czy ty widzisz ze masz wage 64-55, a ta roznice 73-83. Co do Daff, a co chcialas uslyszec, prawda ci nie pasuje. A wiec.. Jestes piekna zgrabna i filigranowa, mezczyzni szaleja za takimi jak ty masz racje, a jam spokuj.

Gość Aniajj
nie wiem ,czy to cię pocieszy, ale ja przy wzroscie 170 i 74 kg rownież nie mam co liczyć na spojrzenia płci przeciwnej - i to mnie wpędza w kompleksy. I sama się zastanawiam, czy to rzeczywiście wina wagi, czy zbyt niskiej samooceny..

Gość daff
raczej niskiej samooceny :) ja tam sie czuje dość atrakcyjna :) i jakoś wierzę, że znajdzie się ten jedyny, który będzie kochał mocno, mocno:)

Gość Aniajj
MOże masz i racje, że to wina niskiej samooceny, ale kurcze zastanawaim się czy coś by się zmieniło gdybym schudła do 70 kg - mam ochote to sprawdzić. Ale jak to zrobić ... trzeba się bedzie nieźle namęczyć - bo planuje to zrobić do 20 maja pozdrawiam

Gość przeorysza Warcisława
chodzi tutaj o rozpłód i o talię jak u osy! księżniczki kozaczą to czasu! uroda przeminie albo charakter wk00rwiający to mąż do innej pójdzie no chyba że majątek wielki jest do podziału bez intercyzy czy majątek wspólny!