Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luna511

od kilku dni boli mnie podbrzusze i mam...

Polecane posty

to jak wolisz sama sprawdzic to tu nitk ci nie pomoze bo tak to mozna tylko wrozyc..:O idz do lekarza albo zrob bete albo kup test ciazowy i zrob z porannego moczu

Wiem wiem:) znam to;). Buntujesz się , jesteś zła na cały świat i na swój organizm, odstawiasz wszystkie suplementy diety które kojarzą się z ciążą a na końcu znowu myślisz o maluchu i objawach ciązy:). Przeszłam te wszystkie etapy. Był czas że nawet na dwa miesiące przestałam obsesyjnie siedzieć na necie w artykułach o ciąży ale potem mąż znowu zaczął jojczeć żeby próbować i zaraził mnie na nowo:D. POwiem ci że teraz przyjmuję to na luzie i mimo że nadal bardzo chce ciąży i malucha to co miesięczny okres wcale mnie już tak nie rusza. Za kilkanaście dni znowu próbujemy i zoabczymy jak to będzie:)

teraz ta @ to moj M bardziej sie przeją niz ja on mowi noz kurwa co jest ze mna albo toba nie tak ?! ja mowie ze wszystko jest wporzadku robilismy badania i ze jak nie teraz to nastepnym razem sie uda ale czasem czuje ze sama nie wierze w to co muwie hehe :p ale jednak chce wierzyc

Mój mąż nie przejmuje się tak bardzo, jedynie żartuje że moja komórka jajowa ma oznaczenie (teren prywatny pilnuje groźny pies) :D, nie no ale tak na poważnie to myślę że skoro tak małą sznsę ma się normalnie podczas każdego cyklu to może jeszcze nie jest powiedziane że coś się dzieje, poprostu akurat jeszcze nie zaiskrzyło:)