Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamalovesme

GRUDZIEN 2010

Polecane posty

Gość mamalovesme

Witam :) Czy sa juz jakies przyszle mamusie na grudzien? Ja dzis zobaczylam druga bladziutka kreske :) Zapraszam

Gość czekam jeszcze 12 dni
i mam nadzieję, że się dopiszę.

Gość lola8888
z moich wyliczen albo listopad albo grudzien :) za 9 dni sie upewnie :)

to pozwolcie jako 1 zlozyc wam gratulacje- ja dowiedzialam sie wlasnie w Wielki Piatek ze ktos sie d nas wprowadzil :) no i wlasnie synek slodko spi w lozeczku cieszcie sie najblizszymi miesiacami bo aprawde fajne sa ( ja juz mysle o 2 ciazy ;)

i ja sie dolaczam:) mam termin na 7 grudnia, ciaza naturalna po 2 latach staran, przeslismy 2 iui i w maju mielismy podchodzic do ivf, do tej pory nie moge w to uwierzyc, zrobilam 4 testy i caly czas mysle ze to moze jakies zaburzenia hormonalne czy cos..trudno mi uwierzyc

Ewelinka ja własnie 7 grudnia 2009 urodziłam Kacperka:) Zycze szczesliwych 9 miesiecy i zapraszamy równiez na grudzien 2009 jak byscie miały jakies watpliwosci chetnie sie z wami podzielimy naszymi doswiadczeniami:)

Gość lola8888
e-w-e-l-i-n-k-a który to tydzien ?

Widze, ze grono sie powieksza :) U mnie to druga ciaza- coreczka ma 1,5 roku i czeka na rodzenstwo :) Oby nam te 9 miesiecy minelo pozytywnie

Witajcie Od wczoraj trwam w szoku ale pozytywnie są upragnione i wyczekane dwie kreski. Planowany termin porodu wg kalkulatora internetowego 4.12 - kurcze ale się ułożyło 31 lat temu mój ojciec został tatą a teraz ja mając 31 zostane mamą a on dziadkiem. 12 kwietnia mam wizyte. Koleżanki dołanczam sie i ja do Was oby jak najwięcej nas było. Szczęśliwych 9 miesięcy smacznego jajka i mokrego dyngusa

gratuluje również i mam nadzieje ze zalozycie wspanialy topic:)) i wrazie czego zawsze mozecie nas podpytac grudniowki 2009:)

kalkulato kalkulatorowi nierówny ;) dopiero po wizycie u lakarza bedziemy znaly termin porodu, choc tez niewiadomo jak to bedzie z tym porodem bo w przypadku mojej córki wyszlo ze urodzila sie 2 tyg. po 'terminie' hehe a moze wlasnie na czas? :p

Hej, ja tez dolączam :-) termn mam na 8 grudnia, według moich wyliczen, ale gin jeszcze nie widzi zarodka, choc BETA wysoka :(...no ale , ze to moja 3 ciąza :-))) to ja wiem .....

Dziewczyny znalazlam jeszcze temat grodniowki 2010 z duza iloscia postow - moze tam dołączymy ?