Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuki2

Słaba druga kreseczka Ciąża?

Polecane posty

Gość nuki2

Witam! nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test i wyszła ta druga kreseczka ale bardzo jasna . Miał z was ktoś podobnie? Czy to na pewno ciąża? I mam pytanko od testu najlepiej kiedy pójść do ginekologa? Bo chciałabym coś zobaczyć a nie zapłacić 150zl i mi powie że za wcześnie ... Plisss piszcie

Gość nuki2
nie będzie widać tej drugiej kreseczki bo naprawdę jest jasna i zastanawiam się czy nie powtórzyć testu żeby nie cieszyć się za wcześnie

Gość ulala12345678
na bank ciaza tez tak mialam:)

Gość lola8888
zalezy od stezenia hcg, za 48h powtórz

Miałam tak i okazało się że test był wadliwy. Nie byłam w ciąży.

Gość nuki2
No ja kupiłam pre-test i nie wiem chyba kupie drugi innej firmy jak radzicie ? chce się cieszyć ale nie wiem czy nie za wcześnie i jak myślicie iść po świętach już do lekarza?? czy poczekać??

Gość nuki2
to ja mam podobnie aż zastanawiam się czy nie mam urojeń tym że tak chce mieć dziecko

Gość lola8888
nuki2 mnie 31.03 wyszla ta druga troche slabsza nastepnego dnia poszlam do gin i nie bardzo byla mi w stanie cokolwiek powiedziec tylko jak usg zrobila to mowila ze prawdopodobnie ciaza, ale tak wczesna moze ulec samoistnemu poronieniu, martwi mnie to troche ale nie potrafie sie nie cieszyc, za 9 dni znowu do gin i wtedy powie

Gość lola8888
ja sama sie boje ze to urojenie jakies, za mia pol roku staran

Gość nuki2
no właśnie więc chyba w następnym tyg. powtórze test a 16stego kwietnia jak mój facet przyjedzie to pójdziemy razem do gin. chyba więcej się dowiem

Gość lola8888
jak do 16 wytrzymasz :) ja to juz drugi dla pewnosc bym robila :):):)

Gość nuki2
no ale ja zrobiłam test 3 godziny temu to chyba nie ma sensu już robić a tak za pared ni powtórze i może wyjdzie już mocniejsza:D

Gość lola8888
aaaa :) ja z radosci skakalam, chlopak na 10 minut pojechal do sklepu to zdazylam trzy razy zadzwonic i zapytac kiedy bedzie :)

Gość lola8888
nuki2 ale jak ci popoludniu dzie wyszly to rano tymbardziej myśle :)

Gość nuki2
hehe też tak sobie to przemyślałam że rano może byc mocniejsza :) jejku tylko się boje ze się już ciesze a tu sie okaże że nic z tego ech... i tak to jest cieszyć się jak nie wiadomo do końca

ja w 14 dniu po owu zrobiłam test (wieczorem) i też mi wyszła mega blada kreska, ledwo widoczna... dziś jestem mamą prawie 9 miesięcznej Majeczki :) w tą str. testy się nie mylą - jeśli jest kreska, nawet bladziutka, mogę Ci szczerze gratulować :) a najpewniej zrobić powtórkę po 48h albo betę z krwi

aha, rano zrobiłam 2 kolejne i na nich była już ciemniejsza :) Trzymam kciuki!

ja w 14 dniu po owu zrobiłam test (wieczorem) i też mi wyszła mega blada kreska, ledwo widoczna... dziś jestem mamą prawie 9 miesięcznej Majeczki :) w tą str. testy się nie mylą - jeśli jest kreska, nawet bladziutka, mogę Ci szczerze gratulować :) a najpewniej zrobić powtórkę po 48h albo betę z krwi