Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

jakos mi smutno z tego wszytkiego

Polecane posty

Gość seksowna ponętna Joleczka
Chętnym Panom prześlę moje nagie fotki. Prześlę również fotki na życzenie, opisz w jakiej pozycji chcesz fotkę 👄 a może jakieś pończoszki, szpileczki, stringi, koronki 👄 Zapraszam i proszę o adresy mailowe.

Warzyfko - trzeba pojsc na kompromis czasem :p Mintaja - ok, złosnico :p

No trzeba, wiem . ;) Ale jak mam grać jak bym chciała, a nie mogła, to wolę wcale . ;)

Mintaja - jedno drugiemu nie przeszkadza :P Warzyfko - to przynajmniej troche bardziej uwazaj :p

Gość uikz
mintaja masz okres wiec jestes przyzwyczajona do krwi . GDyby facet mdlał to okej , ale kobieta ? Dziwne

Postaram się, chociaż i tak mam z głowy treningi przez najbliższe 2 tygodnie pewnie. A swoją drogą masz b. ładny adres e-mail :D

o bosh pomarańczo to się przyzwyczaiłam :) a dajmy na to na badaniach przy pobieraniu krwi potrafię nieźle jebnąć z krzesła.Słabo mi się robi, nie moja wina :(

Oooo . Mintaja, przy badaniach mam to samo. ;) Kiedyś mi się słabo zrobiło i od tamtej pory nie patrzę na probówki . A tak to jakoś przeżyję widok krwi .

Warzyfko - Pecha masz do tego palca :p i dziekuje :) Mintaja - poogladaj saw 6 :P

To nie jeden palec . :D Najpierw nadłamałam małego u lewej ręki, a teraz wybiłam prawego kciuka . Ale mniejsza o większość :P

Gość jasny gwint
jest smutne i przykre- chce mi sie plakac :(

Żeli papą86 - taka twarda jestes ?:p Ale duchow pewnie sie boisz ?:) Warzyfko - moze za ciezkie pilki macie ?;p Mintaja - pila 6 no :p Jasny gwint - nie smutaj :)

o nie, nie bedę tego oglądać :( Ej, Ty chcesz żebym ja potem w nocy spać nie mogła? :P

Mintaja - mam, zdjecia i w ogole.. ty swintucho jedna ty :P Warzyfko - slyszalem ze rec 2 jest dobry, poogladam dzisiaj do snu to Ci powiem :p Żeli papą86 - wolisz filmy o "niegrzecznych" chlopcach ?:P

Żeli papą86 - to chyba lepiej jesli jest tak niz na odwrot - na codzien byc z seryjnym morderca a wieczorami ogladac tytanica czy cos :P Mintaja - jak zobaczysz to sama sobie odpowiesz na wszystkie pytania :P

Mintaja - foty, a co chcialas zobaczyc ?:p Żeli papą86 - rozkleilby sie na bank:p Warzyfko - masz jak w banku :P Dobra, to ja lece. Zycze milej pogawedki i jeszcze lepszego wieczoru, mrau.