Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już mam dosycccc

zaraz nie wytrzymam po prostu!

Polecane posty

Gość ja już mam dosycccc

od samego rana w radiu, telewizji, internecie, gazetach trąbią o papieżu. juz mam dosyc od samego myslenia o tym. ja rozumiem, ze moze niektorych faktycznie obchodzil jego los, ale ile mozna? wiekszosc tych oplakujacych go nigdy w zyciu nie sluchali tego, co mowil, nie czytali tego co napisal. niedobrze mi juz od tego, czekam az ten dzien sie wreszcie skonczy!!! pewnie zaraz ktos zglosi mnie na smietniku, ze obrazam jego uczucia religijne :o

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jestem z tobą

Gość wez daj spokoj
ja tez już mam tego dosyć ;/

Gość ja już mam dosycccc
o jak ja sie cieszy ze wy wszystkie laczycie sie ze mna w bolu! rodzina i znajomi caly dzien mnie wyklinaja, ze nie mam serca, ze niby jestem znieczulona itp. nawet ateisci mnie oskarzaja o obraze uczuc katolikow :o

Gość nova007
Nie uważam,że niszczysz moje uczucia religijne,jest wolność słowa każdy może mówić co chce.Uważam jednak,że twoja wypowiedź jest bezsensowna.Jan Paweł II był bardzo ważnym człowiekiem i nadal jest stąd te ciągłe wiadomości o nim zwłaszcza,że jest rocznica jego śmierci.Był to wspaniały człowiek,który nigdy nie będzie zapomniany.

Gość ja już mam dosycccc
moze i moja wypowiedz jest bezsensowna, ale powiedz mi, co ten papiez dla ciebie zrobil, ze twierdzisz ze byl taki dobry, wspanialy i cudowny? w dwoch zdaniach mi napisz.

Zrobił dużo dla świata,jakby tak nie było to nie byłby tak kochany przez ludzi.

Wjakim sensie ważnym????????????????????????????????????????????????????????Z racji stanowiska??????

Gość ja już mam dosycccc
jutro? za 2 godziny juz wszyscy zapomna...

Dokładnie co zrobił dla swiata?????????????Wymień

Gość ja już mam dosycccc
nie pytam o swiat, tylko o ciebie

Gość Popieram i dolanczam sie
do " ja już mam dosycccc "

Na pewno był dobrym człowiekiem ale takich jest na wielu tylko nie są tak popularni ,ot i co

Gość ja już mam dosycccc
kazdy z nas jest na swoj sposob dobry, a jakos nie o wszystkich pisza w gazetach ;)

Gość Ammennn.....

No właśnie

!7 kwietnia minie rok od smierci mojego taty,okropnie to przezylam,bo byl dla mnie najwspanialszym ojcem na swiecie i bardzo duzo mu zawdzieczam,choc go juz nie ma kocham go nadal,ale nie sadze zeby ktos po za nasza najblizsza rodzina pamietal o tym,ze to juz rok jak go nie ma.

Gość propolis
co dla ciebie zrobił papież? Był niezwykłym człowiekiem o nieprzeciętnej osobowości, z silnym charakterem, z niezłomnymi zasadami moralnymi. Światu potrzeba autorytetów, bo jak ich nie ma to... ludzie przegrywają swoje życie

Gość Remex
Stacja TVN jak i inne (TVP1, TVP2 itp.) urządzają sobie igrzyska i podbijaja oglądalność wszystkim co związane z JPII. Zapraszają "osobistości", które nie mają nic do powiedzenia i na siłę kreują aurę tajemniczości, skupienia i duchowości przeżyć czasu antenowego. Czy ktoś jeszcze pamięta Muńka Staszczyka, w TVN24, wypowiadającego się o papieżu? toż to było żenujące. Nie znalazł się nikt związany z kościołem, wiec wzięli pierwszego lepszego (z całym szacunkiem dla Muńka zwłaszcza za piosenkę "king" fajnie określającą stosunki władza - kler :-))) , który wypełni czas antenowy i może wyćiśnie choć jedną łzę. Tak więc TVN i inne stacje piorą łeb ale w sensie zalewania nas informacjami o JPII. A co do JPII.... niech mu przepaczą wszystkie molestowane dzieci oraz te które musiały umrzeć na AIDS, niech mu przebaczą biedni chorzy polacy, dla których nie ma pieniędzy na leczenie, bo raty konkordatowe trzeba płacić.

Gość Jazusik frasobliwy
Co zrobił papież ano to zrobił Dla mnie jest on obrońcą pedofilów w kościele, mordercą ludzi w Afryce - zakaz używania prezerwatyw co prowadzi do AIDS.przez niego podpisano konkordat i teraz Polska płaci na złote szaty dla Ratzingera ciężkie miliardy złotych, zamiast budować żłobki, szkoły, przedszkola, dać pielęgniarkom podwyżki itd.

Gość co zrobił Jan Paweł II
Co zrobił dla nas? A wpiszcie sobie w goole to się dowiecie, skoro nie wstyd wam tego nie wiedzieć (wpiszcie też: ignorancja...) Też tyle zrobiliście dla dobra świata? To pozostaje mi tylko was chwalić... Może za rok przeczytam o was. Można być dobrym człowiekiem, co nie oznacza, że byłoby się dobrym papieżem... To inna ciężkość. Po prostu mogłaś wyłączyć radio i sluchać mp3.

Gość Easter in London
Taki z niego Papiez był a co z dziećmi umierającymi z głodu w afryce?dlaczego połowy watykańskiego majątku nie przeznaczył na wybudowanie ośrodków dla bezdomnych albo na misje które uczyłyby afrykańczyków uprawy roslin tak żeby nie musieli głodowac? J.P2 duzo gadał a mało czynów z tego jego gadania wynikało

Gość propolis
oto mentalność zlaicyzowanego społeczeństwa... jeśli denerwuje Cię telewizyjny program to przełącz na inny kanał, ja tak robię. Proponuję poczytać coś więcej o JP2 o potem ferować wyroki

Gość Lone Wolf
A co on niby takiego zrobił dla pokoju na świecie? Jedynie gadał, a wszyscy kiwali głowami i robili dalej swoje, dalej były konflikty. Uprzedzenia rasowe i religijne? Poszerzanie horyzontów myślowych? Ten człowiek był twardym konserwatystą religijnym, zresztą dlatego w ogóle konklawe go wybrało. Sprzeciwiał się antykoncepcji, aborcji, kapłaństwu kobiet, nurtom reformatoryjnym w Kościele... za to go powszechnie krytykowano. Darwinizm zaakceptował tylko powierzchownie i tylko dlatego, że był przyparty do muru, zresztą do tej pory wielu katolików nie przyjęło do wiadomosci faktu, iż Karol Wojtyła uznał teorię Darwina za niesprzeczną z Biblią.

Gość kupolitaa
Mnie tam bardziej denerwuje jak pierdzielą 11 września o tych zamachach na WTC. Gówno mnie to obchodzi i nie chcę tego słuchać, dlatego po prostu przełączam kanał albo wyłączam tv, proste...

Gość propolis
heh, dziękuj JP2, że nie musisz żyć w komunistycznej Polsce, że możesz wyjść do sklepu po chleb, masło a nawet czekoladę.

Gość Warwik
srać mi się chce jak tego słucham

Gość Johny Canada
propolis nie ośmieszaj sie piszesz takie bzdury Denerwuje mnie gadanie w stylu że papież pokonał komunizm - taaaaaaa jasne ZSRR przestraszyło się potężnej armii Watykanu. Smiechu warte