Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już mam dosycccc

zaraz nie wytrzymam po prostu!

Polecane posty

Gość propolis
Nie ośmieszam się Johny :). proponuję zagłębić się trochę w historię naszego kraju- to nie boli :). Nie piszę przecież, że papież z gwiezdnym mieczem najechał na imperium ZSRR. Poczytaj i wróć- pogadamy :)

Gość propolis
niesamowita cecha współczesnego człowieka- jeśli ktoś ma nieprzeciętną osobowość, jest autorytetem to i taka znajdą się tacy, którzy ten autorytet wbiją w ziemię i zmieszają z błotem. Łatwiej jest wytykać palcami ośmieszony przez nas samych autorytet, szukać usilnie rysy na szkle. Kurczę, czy to przypadkiem już się kiedyś nie wydarzyło?

Gość Johny Canada
propolis Poza tym to ciebie mi żal za nieumiejętność polemiki na poziomie. Uciekając się do tekstów o małostkowości ukazujesz tylko, że nie potrafisz znieść odmiennych poglądów u innych ludzi.

Gość propolis
Na prawdę, nie musisz się nade mną litować. Myślę, że to nie jest temat do dyskusji i wyliczeń zasług i porażek JP2. Jeśli nie szanujesz tego człowieka, ok- to Twoja sprawa, ale to nie oznacza, że od razu się nad Tobą lituję. Odpowiedzialam tylko na pytanie w tym temacie- co zrobił dla ciebie papież. Chyba mam do tego prawo, nawet jeżeli moje zdanie jest inne od Twojego.

Gość ja już mam dosycccc
dalej nie odpowiedzialas, co zrobil dla ciebie. hmmm... no coz...