Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic??? ???

w zeszly weekend sie spilam jestem w ciazy

Polecane posty

Gość co robic??? ???

mysle ze w 6 tyg. czy to zaszkodzi plodowi????????

Gość co robic??? ???
wlasciewie to nie szczedzilam akolholu caly zeszly tydzien, kilka lampek w2ina dziennie :o mialam wolne... miesiaczka mi sie spoznia, wczoraj zrobilam test i wyszedl pozytywny.......

Gość ja pamietam
nie wiedzac ze jestem w ciazy poszlam na wieczor panienski mojej kuzynka, nie ukrywam ze sie troche spilam:O a za trzy dni zrobilam tst potwierdzajacy ze jestem w ciazy...synek zdrowy

Gość spokojnie spokojnie
jak zaszkodzi to organizm poroni sam z siebie.

Gość co robic??? ???
no jeszcze nie poronilam... :o mily wpis dzieki ale nie bede spokojna...

Gość co robic??? ???
ciesze sie ze zrobilam ten test bo inaczej pewnie bym sobie na swieta nie zalowala :o a tak przynajmniej juz mam pewnosc i wiem ze nie moge nic wypic...

Gość spokojnie spokojnie
ej no ja Ci nie życzę, ale taka prawda. płód jest ciągle na etapie tworzenia się - komórki sie dzielą, namnażają... jesli coś zostało uszkodzone lekko lub umiarkowanie to "zepsute" komórki zostaną wyeliminowane, a na ich miejsce namnożą się zdrowe. ale jesli coś jest uszkodzone tak ze sie nie da naprawic to następuje samoistne poronienie. taki mechanizm obronny.

Gość co robic??? ???
jeszcze nie poronilam wiec chyba mi to nie grozi ?

Gość spokojnie spokojnie
no i bardzo dobrze, nie stresuj się niepotrzebnie, bo za jednorazowe spicie się to od razu tragedii nie bedzie. spokojnie i bez nerwów.

Gość anka774
co się stało, to się nie odstanie nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i zamartwiać na zapas, bo to w niczym nie pomoże, a wręcz przeciwnie teraz, gdy już wiesz - więcej nie pij i myśl pozytywnie, a na pewno wszystko będzie dobrze:) dbaj o siebie i jeśli jeszcze nie przyjmujesz kwasu foliowego, to leć jak najszybciej do apteki;) wszystkiego dobrego i gratulacje:)

miejmy nadzieje ze bedzie ok, sama niewiedzac ze jestem w ciazy troche pilam, niewiele, ale jednak...

Gość xxxxxxyyy
badz dobrej mysli - ja tez nie wiedzac, ze jestem w ciazy troche pilam - wiadomo wakacje nad morzem - piwo z soczkiem:) A dziecko tez poczete pod lekkim wplywem. Mi polozna powiedziala, ze gdyby to tak szkodzilo na poczatku ciazy to w zasadzie dzieci by sie nie rodzily -na poczatku zdarza sie najlepszym z nas. Spoko i gratulacje:):)

Gość co robic??? ???
dzieki dziewczyny... lepiej mi chociaz nadal mam wielkie wyrzuty sumienia ...

Gość kardashia
Mam pytanie -jestem w ok 6 tygodniu ciąży.We wtorek ide na badania do ginekologa.To moje pierwsze badanie.DO tej pory miałam tylko jedno które wykrylo ciąże ale pozatym lekarz nic mi nie powiedzial tylko umuwił za tydzien na zrobienie wszystkich badań (krew,cytologia,mocz itd) czy odrazu na tym badaniu będe znałą już wynik czy na wyniki trzeba będzie poczekac? I czy odrazu będe tego dnia wiedziała,że dziecko jest zdrowe i jest z nim wszystko wporządku?

Gość ej powiedz
ja dowiedzialam sie o ciazy dopiero w 8 tygodniu. przez ten czas lecialam na maxa(nie tylko alko :O). pozniej przez kolejne mies umieralam ze strachu o dziecko, ale na szczescie dziecko jest zdrowe. ma juz 15mies.

Gość justek80
bardzo często zdarza się, że nie wiemy o ciązy, a w tym czasie pijemy, palimy i zyjemy mało higienicznie- mysle, że nie masz powodów do obaw. W pierwszych dniach ciązy, to dopiero dzielącea się komórkia a nie dzidziuś u którego zaczynają się wykształacać poszczególne narządy. Teraz pozostaje Ci już tylko wstrzemięźliwość i pozytywne myslenie :))) Bedzie dobrze :)