Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoriankeee

co mam zrobic??? doardzcie

Polecane posty

Gość gregoriankeee

Jestem z nim od pol roku. na poczaku bylo super, ale nie zauwazylam ze on tylko mowil mile slowka a tak naprawde nijak odbijaly sie one w rzeczywistosci. mowi mi do dzis ze teskni, kocha, ze mu zalezy, ale jednoczesnie zapomina o pie**olach dot mojej osoby.myla mu sie fakty, bo jedna kolezanka powiedziala to, i on potem mysli ze ja to powiedzialam i musze prostowac. zapomina o prezentach dla mnie (mialam urodziny i od 3 tygodni dostarcza mi prezent ), zapomina kupic mi cos (prosilam go zeby kupil mi bo zawsze przejezdza tamtedy kolo sklepu papier kolorowy - do dzisiaj nie pamieta ). jest facetem o niskim poczuciu wartosci ale dzieki mnie odzyl. namowilam go zeby sie ubieral inaczej, ciagle mowie mu komplementy i ostatnio jak posikany mowil ze kolezanka z pracy go podrywa. no i najlepsze - nie przyznal jej sie ze ma dziewczyne. skad wiem? bo zaprosil ja do znajomych na facebooku i usunal wpis ze jest w zwiazku. on o tym nie wie, bo nie mam konta na fb, wystarczy mi nk. ale czasem podgladam co tam jastruje. no i prosze. nie wiem co robic. skonczyc to? rozmowy nic nie dadza bo jak zaczynamy rozmawiac to on znowu mowi duzo milego. i codziennie slysze ze mu zalezy ale nie pokazuje mi tego w czynach!!!!