Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwerswowanynnaa

szanujcie trochę kościół albo wogóle tam nie chodźcie

Polecane posty

Gość zbulwerswowanynnaa

mowa do tepych dziwek, które nawet do kościoła muszą sie ubrac tak że dupe im widać. Szkoda ze kościoł wpuszca takie suki, w niemczech ,miałaby tak zakaz wstepu czy we włoszech w niektórych kościołach.,

Gość nikkkitka
ja chodzę w mini ale do kościoła nie założę, wiem i rozumiem ze to nie wypada.

Gość gfdsz teas yrd
no rzesz bez przesady

Gość zbulwerswowanynnaa
tak ide się modlic ale chyba mam oczy co nie?

Gość etampierdolenie oszpo
daj spokój przecież szukają bogatego sponsora np księdza proboszcza :D

Gość a niech łażą jak chcą
ale do kościoła jak tak się ubierze to wiedz ze to najwieksza kur.wa!

skoro taka dziwka jak mowisz chce zalozyc sobie mini to niech sobie tak idzie.jej sprawa. dlatwego nie chodze do koscioła.wiem ze to tylko rewia mody i obczajanie kto jak chodzi.osobiscie jak juz bym miala isc to oczywiscie nie w mini i z dupskiem na wierchu ale tez nie mialabym zadnej opini na temat tego kto jak wyglada.

Gość dtrfh142
cham kafe-haha dobrze gadasz :D

Gość hahashahahahaha
nie wysilaj sie, takie szmaty mózgu nie maja

Gość szanuję kościół i nie chodzę
powiedziała germanotta

Gość bajlamorena
dziś byłam swiecic jajka i rzeczywiście była tam jedna jedyna ubrana w mini krótkie bardzo, było to niesmaczne. Napewno to jakas prostytutka. nie wiem po co takie przychodza do kościoła? dupe pokazać facetom? bo przecież gdyby wierzyła wiedziałaby ze robi źle, ze to nie przystoi kobiecie. A nie bedę sobie głowy zawracać jakimiś dajkami dziwkami, ide na grilla nara

Gość ffssssssssssss
dajcie spokój te szmaty teraz w najlepsze się bawią dając dupe a wy sie przejmujecie. OLAĆ KURWYYY DO SZAMBA Z NIMI!!!

Gość pan Marselus Łoles
Bo młode Polki to w większości tanie dziwki bez kultury! Tak kurwa! Jesteście tępe, głupie, prymitywne, ordynarne, chamskie i nie macie za grosz kultury osobistej! Osobiście kurwa nie chodzę do kościoła ale np we Wszystkich Świętych kurwa chodzę na cmentarz. I kurwa we Wszystkich Świętych na cmentarzu co druga dziwka prawie z gołą dupą występuje. Jak kurwa prymitywnym trzeba być żeby kurwa nie umieć się stosownie ubrać we wszystkich świętych na cmentarz? Jak, kurwa jak? Bo ja tego nie pojmuję kurwa! Wam się kurwa pizdy z mózgami chyba pozamieniały miejscami! Potraficie tylko gadać że to katoland i płakać na forach internetowych że wam ksiądz w kościele rozgrzeszenia nie dał bo obciągałyście swojemu facetowi! Zero kurwa rozumu! Co druga z was ryj wymalowany jak Indianin na na wojnie, kiecka że dupę widać... zero kurwa stylu i charakteru! Wasz poziom intelektualny mnie brzydzi, brzydzę się polskich kobiet!

Gość sadzonka 45678
Do autora Chyba idziesz do kscilo sie pomodlic a nie obczajac jak kto jest ubrany bardz pewny,ze nie jedna (taka dziwka) jak to napisales moze byc do bobrym czlowiekiem lepszym od ciebie nie szta zdobi czlowieka tak ludzi sie nie ocenia.wole patrzec na takie laski niz ludzi,co caly tydz.grzesza a co niedziele w pierwszej lawce siedza a ty smiesz tu wyzywac ludzi od dziwek sko nie znasz ich a do kosciola chdzisz po co? Pytam sie po co,zeby potem na forum im jechac nie znasz ludzi wiec sie zamknij wlasnie dlatego nie chodze do koscilo bo zamiast isc sie modlic to ludzie obrabiaja ci dupe co masz na sobie jakim autem przyjechales nigdy nie cenialam ludzi po wygladzie ty tez tego nie rob bo zaden chrzescijanin z ciebie tylk menda ktora nie masz szacunku do drugiego czlowieka tyle w temacie

Gość panie Marselus
, bo żyłka w siusiaku pęknie od walenia, pod te panny ze mszy buhahahahahahaha

ja dziś widziałam laskę w jakiś getrach i koszuli a'la męskiej, która sięgała jej ledwo do tyłka, wyglądała, jak ostatnia szmata, zgadzam się, są takie miejsca, gdzie należy się ubierać stosownie, kościół to nie dyskoteka/pub/bar/galeria, że siksy chcą się lasnować, żenada na maxa :o

Gość no nie... bez jaj
nikaa i inni co gasdaja jak ona JESTESCIE PO******i ??? płaca wam za wasza głuopte czy tylko udajecie ?? wie cie co ale sie usmiałam gdy was czytałałam :D:D:D:D:D:D no naprawde.. nie osmieszajcie sie!! NIE OSMIESZAJCIE SIE! bo poprstu tylko mozna sie za as wstydzic,,, ze takie tepe głopy w polsce krocza po tym swiecie..

Gość pan Marselus Łoles
12:32 [zgłoś do usunięcia] panie Marselus , bo żyłka w siusiaku pęknie od walenia, pod te panny ze mszy buhahahahahahaha Czy tylko tyle jesteś w stanie wydać z siebie? Uważaj bo ci się twoje pizdomózgowie zagotuje jak będziesz się tak wysilać intelektualnie.

Gość do pan Marselus Łoles
hahaha :D NO a jak :D

To idź na Wawel i spróbuj tam wejść w koszulce na ramiączkach albo w krótkich spodenkach :) Są miejsca, które należy uszanować i nie ma w tym nic dziwnego, ani bulwersującego. Do świecenia tyłkiem i cyckami znam lepsze miejsca niż kościoły. Tylko tępe małolaty niestety tego nie rozumieją, ale to już problem ich rodziców, którzy nie potrafili dziecku wpoić kilku prostych zasad społecznych.

Gość kwiczę normalnie
"Moja zona Halimka poronila dziecko. Jest w strasznym stanie. Halimka potrzebuje pomocy, a ty mozesz jej wlasnie pomoc! Wystarczy, ze wyslesz sms pod numer 7176 dowolne haslo, a Halimka otrzyma fachowa pomoc od opieki medycznej. Halimka bardzo lubi ciasto i chcialaby je zjesc. Dziekuje i pozdrawiam" Człowieku, to żart, prawda? :D Informuję, że "Twoja żona HaliMka" dostanie stosowną pomoc medyczną za darmo, nawet jak nie była ubezpieczona (jako kobieta ciężarna i w poronieniu). Zanim zaczniesz ściemniać, to się chociaż doucz w przepisach :) "Halimka bardzo lubi ciasto i chcialaby je zjesc." Ale ściema jest przynajmniej mega zabawna :D

Gość panie Marselus
przeczytaj szajbusie coś napisał, świńki ryju, i spadaj żłobie, boś jest zero , i psie gówno, pryszczaty szczylu....

Gość oo i tyle powiem
a mnie miniówy nie kreca.. ;/ wole obcisłe jeansy. wtedy sie jest sexy a jak sie ma miniowe to jest sie dziwkowatym a nie sexowatym :)

Gość kwiczę normalnie
Co do tematu - zgadzam się. Kobietę z klasą poznać można także po tym, że umie się ubrać stosownie do okazji. Nie założy np. błyszczącej, prześwitującej sukienki z gołymi plecami do niedzielnego śniadanka, ale na wieczorową galę - czemu nie? Niektóre stroje są na plażę, inne do kościoła. Albo ktoś ma klasę i dobre wychowanie albo nie :) Z drugiej strony ja takich rozebranych garkotłuków w kościele nie widywałam właściwie. No ale od lat już tam nie chadzam, a czasy - wiadomo - zmieniły się na gorsze.

Gość kwiczę normalnie
A, to też nie wypada :) Tylko nie wiem, co ma piernik do wiatraka :)

Gość oo i tyle powiem
ALe wy jestescie za przeproszeniem pojebani!!!! TWIERDZICIE ZE KOSCIÓL JEST PO TO ZEBY SIĘ MODLIC A NIE WROPALAC W DUPSKA, NO KURDE NO TAK KURWA JEST PO TO BY SIE MODLIC ALE PRZEPRASZAM BARDZO TO JEST MIEJSCE SWIETE I NIE WYPADA SIE TAK UBIERAC! A CO JAK ZACZNA CHODZIC Z DUPSKIEM NA WIERZCHU I CYCAMI NAJLEPIJE NADZYY TO CO TEZ BEDZIECIE TO TOLEROWAC ?? BO TO KURWA W KONCU MIEJESCE DO MODLITW PRAWDA? TO NIECH SOBIE ROBIA CO CHCA NIECH PRZYŁAZA NAWET DZACY.. ALE CO MNIE TAM JA MAM SIE POMODLIC!!! KURWA WY NAPRAWDE NIE ROZUMIECIE> CZY TYLKO UDAJECIE?? TEPE SZCZERBATE GNOJE Z GNOJOWISKA!!!!