Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisanka34456

Anty, Anty, Anty.

Polecane posty

Gość Pisanka34456

Cześć dziewczyny, mam nadzieje,ze ktoras mi pomoze. Skonczylam pierwsze opakowanie pigulek,zrobilam 7 dniowa przerwe, okres przyszedl w 3 dniu w czasie przerwy. 8 dnia wzielam pigulke z nastepnego opakowania. wczoraj byla 2 tabletka z nowego opakowania i sie kochalam z facetem. Wszystko jest ok, tak? Nie trzeba po przerwie robic 7 dni z dodatkowym zabezpieczeniem, tak? Niech ktoras mi odpowie... I przepraszam bo na pewno uznacie mnie za panikare. Licze na odpowiedz.

Gość trusia00000
nie

Gość Pisanka34456
??

Gość Pisanka34456
Dziekuje :) ogolnie jakby nie patrzec po okresie sa dni nieplodne, tak?

Gość justek80
21 dni - bierzesz tabletki- 7 dni- to przerwa w której wystepuje @ i znowu 21 - tabletki i tak w kółko. Nie sa potrzebne dodatkowe zabezpieczenia o ile nie zapomniłas o tabletce, lub też przechodziłaś ostra biegunke, grypę żołądkową itp. Spij spokojne :)

Gość justek80
po okresie są dni niepłodne, ale w przypadku tabletek nie musisz odmawiać sobie przyjemności sexu nawet w dni płodne. Tabletki to jedna z najskuteczniejszych metod bo 99%. Owszem pozostaje tej 1% ale nigdy nie słyszałam, żeby któraś z kobiet stosująca ta metodę anty zaszław ciążę :)

Gość Pisanka34456
Dziękuję :) to dla mnie naprawde wazne. :) Wesołego Alleluja kobietki i smacznego jajeczka :*

co wy piszecie? przy braniu tabletek nie ma dni płodnych i niepłodnych, bo hormony zatrzymują owulację. tak samo nie ma okresu tylko krwawienie z odstawienia. moze warto jednak coś na ten temat poczytać? ;>